Weevah2.top Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Hemsidan Weevah2.top har rapporterats öppna flertalet flikar och popups för internetanvändare, särskilt för de som använder sig av Google Chrome. Man uppskattar (via Alexa rank-system) att hemsidan får totalt 7 841 818 (andra källor nämner 3 676 444) unika besökare, vilket i sin tur ger en inkomst på 26,853.02 USD. De flesta besökarna är från Indien, Indonesien och USA, vi anar att majoriteten av dom inte har något intresse att se innehållet på den här hemsidan.

Saker du bör veta om den här hemsidan

En företag som kallas för Imre Inge från Sverige är ägaren av hemsidan Weevah2.top. Vi har gått igenom företagets uppgifter och lagt märke till att de har registrerat en hel del bizarra hemsidor som t.ex. Flirt-and-sex.com, Ov2ochu.bid, Xbst.top samt andra. All dessa domäner har endast ett huvudsakligt syfte: att antagligen leverera reklam online. E-handelsförslag, meddelanden från teknisk support tjänster, priser från konkurrenter via e-handel, click-bait artiklar och andra typer av vilseledande material som kan ses.


Weevah2.top pop-up

Användare har dock lagt märke till att länken Weevah2.top stannar i adressfältet under en väldigt kort period. Straxt efteråt kommer länken bytas ut mot en annan som skall tillhandahålla innehållet i ett nytt fönster. Om du försöker att öppna den kortvariga hemsidan kommer du omdirigeras till en blank hemsida med endast information för användare som är intresserade av ett sammarbete med företaget Imre Inge. Grupper som är intresserade av att sälja trafik skall kontakta publishers@admeasures.com och de som vill köpa trafik skall kontakta advertisers@admeasures.com.

Ett offer oroade sig för att infektionen presenterade hen med vuxen-material, reklam som innehöll naket och som inte bör visas automatiskt. De flesta av dom leder till pornografiska sidor. Vi är rädda att sådana annonser kan visas för minderåriga och även vuxna, då sådant innehåll troligen anses vara stötande för alla användare.

Du kan presenteras för den här hemsidan om en infektion med ett reklamprogram eller liknande virus har tagit fäste på din enhet. De flesta användare rapporterar att de som har fått Weevah2.top popups har haft det extremt svårt att bli av med dom. I ett fall har en användare berättat att ett mystiskt webbläsartillägg fanns bland aktiva add-ons. Du bör kontrollera den listan och se om du kan finna någon applikation som inte installerats av dig. Om du hittar en, var noga med att avinstallera den.

Genomsök din enhet och ta bort okända tillägg

Först och främst, om du känner obehag över problemen som Weevah2.top popups orsakar, då föreslår vi dig att du kontrollerar listan med installerade tillägg. Om du hittar något okänt material – avinstallera då det. Om du dock inte finner någonting suspekt, då föreslår vi några alternativa lösningar. Du kan genomsöka ditt operativsystem med Reimage, Spyhunter eller Plumbytes och se om dessa hittar källan till problemet som orsakar irriterande reklam.

Om du har problem med en manuell borttagning, kika då på våra instruktioner som du finner i slutet av artikeln. Faktum är att nästan alla reklam-applikationer kan orsaka dessa popups. Av den anledningen bör du vara noggrann med att kontrollera att alla installerade verktyg är för dig kända. Samma sak gäller inte bara tilläggen, utan även program som finns på ditt operativsystem.

Eftersom du redan har blivit ett offer av ett reklamprogram en gång, då bör du lära dig mer om hur du undviker det. Håll dig borta från okända utvecklingsföretag och deras produkter. Håll dig endast till omtyckta program och ladda endast ned dom från deras officiella hemsidor. När du försöker installera ett gratisprogram bör du läsa igenom villkoren som inkluderas under installationen. Om du ser några erbjudanden gällande programmet, neka då vänligen dessa.Automatisk Weevah2.top popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Weevah2.top Pop-up och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Weevah2.top popup

Du tar bort Weevah2.top pop-up genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Weevah2.top popup installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Weevah2.top pop-up and related parasites like “System Warning” Popup , Updatenotice.net popup , Action-confirmed popup , Fl-v.org popup .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Weevah2.top popup från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Weevah2.top pop-up och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Weevah2.top popup, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Weevah2.top pop-up från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Weevah2.top popup. Klicka på papperskorgen bredvid Weevah2.top pop-up eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Weevah2.top popup, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Weevah2.top pop-up från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Weevah2.top popup och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Weevah2.top pop-up, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Weevah2.top popup från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Weevah2.top popup ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna Weevah2.top pop-up från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Weevah2.top popup. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Weevah2.top pop-up, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

     
 

Om författaren

 
augusti 1, 2017 16:59, augusti 1, 2017 16:59
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *