Archive Manager Virus - Hur tar man bort

Archive Manager är ett verktyg utvecklad för att passa Mac datorer. Syftet är att det ska komprimera filer och mappar till olika format och på så sätt spara utrymme på din hårddisk. Självklart kan det här låta bra, men det finns ett par gömda egenskaper som du bör känna till innan du installerar och använder den här applikationen.

De flesta anti-skadeprogrammen anser att det här verktyget är skadligt eller åtminstone potentiellt oönskad (PUP). Det finns flera orsaker till detta – programmet distribueras med användningen av orättvisa metoder och tvingar användare att betala för en Premium version av programmet, även fast det inte är varken effektiv eller användbar alls.


Archive Manager Virus removal

En annan läskig egenskap av Archive Manager – det kan vara svårt att bli av med det. Tur i oturen så fann du den här artikeln och vi kommer självklart hjälpa dig här med processen. Det är mycket enklare om du har ett användbart anti-skadeprogram eller i alla fall lite hjälp. Vänligen läs igenom artikeln och lär dig varför Archive Manager anses som oönskad och hur du fullständigt eliminerar det på din Apple dator.

Skadliga karaktärsdrag av Archive Manager

Om Archive Manager körs på din dator, då beror det troligen mer på ett misstag – t.ex. att det har installerats automatiskt, samt utan din tillåtelse. Det är även högst troligt att det kommer starta automatiskt när du startar upp din dator.

Det hälsar på med en minimal layout och endast två funktioner – det kan lägga till dina filer och mappar till en ZIP-fil, eller tvärt om och packa upp arkiv (unrar, unzip). Detta är någonting det kan göra – Archive Manager är kapabel att arkivera eller packa upp filer. Däremot så finns det andra egenskaper i bakgrunden som gör den här applikationen skadlig eller åtminstone oönskad.

Vid något tillfälle så kommer du bli ombedd att betala 9,99 USD för programmet. En kostnadsfri version av Archive Manager finns inte ens – de erbjuder enkelt en Kostnadsfri provperiod, men efter det behöver du betala. Det är värdefullt att nämna att det redan finns massvis av kostnadsfria applikationer på marknaden som bidrar med samma sak, även hemsidor som erbjuder tjänsten kostnadsfritt, så att betala för eller ens ladda ner ett sådant program känns irrationellt. Att dessutom föreslå ett köp av Archive Manager känns aningen aggressivt.

Är inte det här tillräckligt för att övertyga dig om att Archive Manager är skadlig så har vi en annan tydlig röd flagga – programmet utvecklades och främjas av samma företag som utvecklade sökmotorskaparen Search.bilabordnet.com. Faktum är att om din dator är infekterad med Archive Manager så är din webbläsare troligen kapad av bilabordnet med, eller vice versa. Detta beror på att de båda främjar varandra och infiltrerar in program på infekterade system.

Dessutom är potentiellt oönskade program kända för att infiltrera in olika skadeprogram till datorer, så även om Archive Manager inte själv orsakar stora problem så kan eventuellt automatiskt installerade virus på din dator göra det. Dessa infiltrerade virus kan vara betydligt farligare – som t.ex. ransomware infektioner eller s.k. keyloggers.

På tal om privat information – Archive Manager kan orsaka en del skada där med. Dessa skadliga applikationer kör alltid i bakgrunden och samlar in viss information om dig. Självklart kan detta orsaka stor skada om informationen avslöjas till tredjeparter – vilket du självklart inte vill ska ske. Detta leder till slutsatsen att Archive Manager kan vara problematisk även om det bara installerades på din dator och du inte aktivt använder det. Skulle du använda det och funderar på att köpa licensen för programmet, då föreslår vi att du ändrar dig innan det är försent.

Hur du eliminerar Archive Manager från Mac

Vi har redan nämnt att Archive Manager kan komma som en överraskning. Det beror på att applikationen distribueras paketerad i andra kostnadsfria program som också främjas av Bilabordnet. Tråkigt nog så är detta en vanlig metod för att distribuera potentiellt oönskade program. PUP:s som t.ex. PDFKing, MacRapidizer eller Super Tuneup distribueras på precis samma sätt.

Det finns en lösning för att både skydda din dator från sådana infektioner och ta bort det från ett redan infekterat system – anti-skadeprogram. Du kan ta en titt på dessa via vår sida för recensioner där vi berättar om de mest lovande AS programmen, eller så kan du direkt hoppas på effektiva Reimage. Det här programmet erbjuder en fantastisk version för Mac datorer och kan hantera sådana infektioner omgående. Om du stöter på problem eller har frågor gällande viruset och borttagningen, vänligen ställ dina frågor i kommentarfältet här nedan.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Archive Manager Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Archive Manager Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-archive-manager-virus

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *