Your Windows Is Infected With 5 Viruses! bedrägeriet - Hur tar man bort

Det finns ett meddelande som kan dyka upp på dina webbläsare som hävdar att ”Your Windows Is Infected With 5 Viruses!” (eller din dator har blivit infekterad med 5 virus). I det här fallet bör du inte stressa fram några handlingar eftersom det troligen är ett lömskt bedrägeri som riktar in sig på att få in ett skurkaktigt program i din dator och infektera Windows. Detta brett spridda bedrägeri har många nman – “Your Windows Is Infected With 5 Viruses!”, “Windows Defender Security Center”, avcheck.club virus eller viruscheck.club pop-up, men oavsett namn så agerar de på samma sätt. (Antivirus eller bara ett ytterligare bedrägeri?)

Att se en stor röd varning som rapporterar flertalet farliga infektionen, även om det är falskt, kan ses som oroande – särskilt när det kommer som en överraskning och får oss att agera på impuls. Det är precis så som många offer råkar ladda ned ett faktiskt potentiellt oönskat program (PUP), även om deras datorer redan var rena. Detta bedrägeri kan även dyka upp på Mac datorer och ironiskt nog nämna att deras Windows har blivit infekterat (vilket är ett helt annat operativsystem). 2-viruses.com teamet har upptäckt ett par andra intressant fakta relaterad till “Your Windows Is Infected With 5 Viruses!” bedrägeriet och kommer att dela detta med dig i den här artikeln, samt ge dig råd om de bästa metoderna för borttagning – läs gärna vidare.


Windows Defender Security Center scam Your Windows is infected with 5 viruses

Är “Your Windows Is Infected With 5 Viruses!” ett bedrägeri

Om du undrar vare sig “Your Windows Is Infected With 5 Viruses!” är ett bedrägeri eller inte så kan vi garanterat berätta – ja, det är det. Detta pop-up kommer i sådana fall dyka upp och låtsas utföra en snabb genomsökning, men sakta upptäcka 5 ökända virus på ditt system. Det kan se övertygande ut först, men det är bara en snygg animering som immiterar det riktigt Windows Defender Security Center. Du kan se att detta pop-up är falskt eftersom det körs på webbläsaren och inte på själva systemet, samt att det även dyker upp på Mac datorer som har ett helt annat säker- och operativsystem. VirusTotal.com genomsökningen indikerar också att den huvudsakliga hemsidan är skadlig.

Hemsidan som ansvarar för dessa pop-ups är avcheck.club och viruscheck.club. De visade varningarna är densamma, men olika domäner är bättre för distributionen. Avcheck.club är den nyare versionen som bedrar användare mer frekvent, medan viruscheck.club var mer relevant under mars 2018.

När du slutar upp på dessa hemsidor via en omdirigering så kommer du att se ett Windows Defender Security Center fönster som vsar ett sakta förändrande genomsökningsfält. Precis som med andra antivirus program så vill det visualisera prcessen av system analysen. Sedan kommer det identifiera ett antal infekterade filer som i slutändan blir antalet 5 virus totalt – därav frasen “Your Windows Is Infected With 5 Viruses!”. Detta kan se på andra bedrägerier likt Your McAfee Subscription Has Expired Today, Your Mac Is Infected With 3 Viruses! eller Google Chrome Critical ERROR med


systkeeper pup scanner installation

Därefter kan du ta beslutet om du enkelt vill stänga fönstret och inte interagera med bedrägeriet, eller om du vill försöka åtgärda dessa falska fel med ett falskt program. Om du valde det senare så vet du säkerligen att du tas till Systkeeper.com för att installera det välkända potentiellt oönskade programmet Systkeeper Pro. Det här programmet är skurkaktigt och låtsas endast upptäcka Windows problem och åtgärda din PC – i själva verket gör det ingenting förutom att ta plats och övervaka personlig och icke-personlig information. Det kan även lura mindre informerade användare att köpa en Premium version för ”bättre” funktioner.

Det är solklart att “Your Windows Is Infected With 5 Viruses!” är ett bedrägeri som endast kommer ge dig missöden och andra faktiska virus, därav bör du hålla dig borta eller istället använda dig av våra instruktioner i slutet av artikeln. Glöm inte bort att påminna dig själv om en del Säkra surfar knep för framtiden.

Varför ser du “Your Windows Is Infected With 5 Viruses!” bedrägeriet

Det finns en stor möjlighet att du som ser “Your Windows Is Infected With 5 Viruses!” bedrägeriet är från USA, Puerto Rico, Pakistan, Ryssland eller Namibia eftersom enligt Undersökningar på SimilarWeb.com är dessa de huvudsakliga länderna som hotet är närvarande just nu. Riskerna ökar att bli ett offer om du använder den skandalösa Kodi spelaren med Openload:s värdtjänst eftersom de huvudsakliga sidorna som leder till avcheck.club är openload.co, olpair.com och oload.download. Amerikanska fotbolls spelare bör vara försiktiga med när de väljer nöjesleverantör på grund av NFL sidan nflstream.io – den är nämligen känd för att leda användare till “Your Windows Is Infected With 5 Viruses!” bedrägeriet. Till sist kan det även vara ännu ett reklamprogram som orsakar detta pop-up.

Det finns en uppsjö av sätt som kan leda till “Your Windows Is Infected With 5 Viruses!” bedrägeriet eftersom det faktiskt distribuerar skadeprogrammet själv – Systkeeper PUP. Denna falska Windows applikation ska tydligen rensa upp dessa 5 hot som Windows Defender Security Center varnar dig om, men kommer istllet begära att du köper det fullständiga medlemskapet för att åtgärda de falska problemen. Det finns nämligen användare som betalar och på så sätt får utvecklarna av Systkeeper tillräckligt med pengar för att muta alla dessa sidor för att främja deras produkt och på så sätt tjänar de mer. (PUP:s är mer än bara irriterande).

Hur du stoppar “Your Windows Is Infected With 5 Viruses!” pop-up

Det kanske var så att “Your Windows Is Infected With 5 Viruses!” pop-up bedrägeriet var en engångsförteelse eller så är det återkommande, oavsett så är det viktigt att du ser till att hålla ditt Windows rent. Det bästa sättet för att säkerställa detta är att använda ett anti-spionprogram som t.ex. Reimage eller Spyhunter. Dessa säkerhetsverktyg är fantastiska eftersom du inte har en aning om ifall det är ett reklamprogram som genererar dessa pop-ups eller om du faktiskt har installerat Systkeeper PUP som omgående behöver tas bort. (10 sätt att stoppa bedragare).

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Your Windows Is Infected With 5 Viruses Bedrageriet och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Your Windows Is Infected With 5 Viruses Bedrageriet och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Hur du tar eliminerar “Your Windows Is Infected With 5 Viruses!”orsakande viruset

För de som inte vill använda sig av ett verktyg för skadeborttagning så har vi detaljerade instruktioner om hur du raderar “Your Windows Is Infected With 5 Viruses!” pop-up orsakande viruset från din PC. Har du installerat Systkeeper programmet så bör du först radera det eftersom det kan utnyttja ditt system:s sårbarheter och fortsätta att orsaka problem för din dator när du försöker åtgärda din PC. Därefter behöver du identifiera det skadliga programmet (bedrägeriet behöver inte nödvändigtvis orsakas av ett reklamprogram) som är orsaken till att det skrukaktiga “Windows Defender Security Center” meddelanden dyker upp och ta bort det enligt instruktioner med.

Du tar bort Your Windows Is Infected With 5 Viruses! bedrägeriet genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Avcheck.club installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Viruscheck.club .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Windows Defender Security Center scam från dina webbläsare

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-your-windows-is-infected-with-5-viruses-scam

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *