Vi är dedikerade i uppgiften att bekämpa skadeprogram på det största slagfältet i Världen, nämligen Internet. Vi är redo att möta utmaningarna och göra Internet till en säker plats, på så sätt kan alla utöva sin rätt att söka på Internet utan rädslan att få din identitet kapad, ”carding” eller en attack med tusentals popups från fjärran.

Vi finns här för att hjälpa dig bekämpa spionprogram. Vi är 2-Viruses.com.

Vårat uppdrag är att tillhandahålla borttagningsinstruktioner för de flesta farliga skadeprogram som kan vara ett hot mot friheten på Internet.

Anknytning och redogörelse av programval

Ingen anställd av 2-Viruses.com arbetar för något spionprogram/ antivirus tillverkare. Skulle dock en individ vara nöjd med programmet som vi rekommenderar och köper det så får vi en andel av den betalda summan. Detta tillåter oss att upprätthålla denna blogg och utveckla gratis lösningar som fungerar för majoriteten av våra läsare.

Vi har ingen anledning att reklamföra program eller tjänster som inte har något värde för våra läsare, och till skillnad från kontraktbundna annonsörer så får vi inte betalt för det här. Vi rekommenderar inga program som inte ger möjligheten till ”pengarna tillbaka garanti” eller andra sätt att testa det innan köp.

Du kan lära dig mer på våran redogörelse sida.

Vårt arbetslag

Du kan hitta mer information om vårat arbetslag på våran författar sida.

Kontaktinformation

Om du har några frågor, problem eller förslag så kan du kontakta oss med hjälp av:

[contact-form] [contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /] [contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /] [contact-field label=”Comment” type=”textarea” required=”true” /] [/contact-form]

2-viruses.com upprätthålls av JSC Digima. Postadress :

JSC “Digima”

Phone: +370 688 77721

Donelaicio 62-207

LT-44248 Kaunas,

Lithuania