Updated-Browser.net Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Updated-Browser.net popup är ett falskt meddelande som hävdar att du måste uppdatera din webbläsare, även om den inte har någonting att göra med uppdateringar. Meddelandet skapades av cyberkriminella och de distribuerar den på datorer med hjälp av annonsprograms buntar. Bli inte lurad av Updated-Browser.net popup. Den visas bara på din dator som ett resultat av infiltration från ett annonsprogram. Här är ett meddelande som Chrome användare får:

Browser Update!

It is recommended that you update your browser to the latest version to view this page. Please update to continue.

Internet Explorer och Mozilla Firefox kan få en aning olika varningar, men de flesta är i princip lika. Om du klickar OK och sedan följer stegen, instället för att få en uppdatering kommer du gå med på att installera ett potentiellt oönskat program på din dator. Det kan vara allt från ett värdelöst verktygsfält (AwesomeHP, Babylon, Delta Search) till annonsprogram som WebCake, CouponBuddy, etc. Senare kan den blanda in dig i olika reklamkampanjer och störa ditt surfande genom att visa massor av annonser samt omdirigera dig till oönskade sidor.

Se upp för att Updated-Browser.net popup är ett resultat av en infiltration från ett annonsprogram som vanligtvis sker då du laddat ner något gratisprogram från Internet. Det är rekommenderat att alltid följa installationsstegen på alla nya programvaror även om du laddar ner den från en välkänd nedladdningssida. Att bunta ihop ytterligare program till installeraren av andra program har blivit en vanlig metod att distribuera nya applikationer på. Det bästa sättet att undvika dem är att vara mer försiktig med vad du laddar ner till din dator, läs alltid villkoren och avmarkera alla kryssrutor som antyder på att installera okända komponenter.

För att ta bort Updated-Browser.net popup, borde du avinstallera annonsprogrammet som är ansvarig för de falska meddelandena. Det enklaste sättet att göra det på är att scanna med Spyhunter. Fullständiga borttagningsinstruktioner hittas nedanför:

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Updated-Browser.net popup annonsprograms relaterade komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen -> sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Ta bort allt som är relaterat till Updated-Browser.net. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Updated-Browser.net popup från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som du inte känner till OCH som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Updated-Browser.net popup från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Updated-Browser.net popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Updated-Browser.net popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Updated-Browser.net Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
april 23, 2014 08:46, april 23, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *