Jgo.pretool.net Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Jgo.pretool.net popup är ett falskt meddelandet som designades för att öka trafiken till sponsrade sidor och göra reklam för okända verktyg, vanligtvis värdelösa webbläsartillägg, annonsprogram etc. I de flesta fall upplyser meddelandena dig om att din webbläsare eller andra program är gamla och för att fortsätta måste du uppdatera programmet. Tyvärr har Jgo.pretool.net popup ingenting att göra med din webbläsare eller andra applikationer utan den bara imiterar en uppdatering. Om du klickar på den kommer du med största sannolikhet ge tillåtelse till att nya applikationer installeras eller så blir du omdirigerad till en sponsrade webbplats.

Det är inte säkert att klicka på Jgo.pretool.net popup då du inte vet om sidan den omdirigerar till är ofarlig att besöka. Dessutom, om popup meddelandet lyckas installera ett annonsprogram eller andra potentiellt oönskade program, kan du riskera att kriminella kan få tillgång till din personliga information och därmed utsätta din dators säkerhet för stor risk. Jgo.pretool.net popup lägga till spårnings cookies i dina webbläsare och samla information om din surfhistorik, inklusive dina inloggningsuppgifter och annan känslig information.

Om du är nyfiken på varför Jgo.pretool.net popup visas i din webbläsare, så är det för att din dator har med största sannolikhet ett annonsprogram installerat. Den kan ha infiltrerats när du laddade ner något kostnadsfritt program från Internet. Buntning är ett populärt sätt att distribuera annonsprogram på och andra potentiellt oönskade program. För att undvika detta, måste du vara försiktigare med installationsstegen av dina nya programvaror och avstå från att lägga till okända program som kommer tillsammans med huvudapplikationen.

Ta bort Jgo.pretool.net popup och annonsprogrammet som genererar den så fort du har upptäckt den. Följ stegen nedanför för att lära dig hur man upptäcker och tar bort annonsprogrammet.

Special borttagnings guide för Jgo.pretool.net popup

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Jgo.pretool.net popup komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program eller avinstallera. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Jgo.pretool.net och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Jgo.pretool.net popup från Internet Explorer

 1. Klicka på”ikonen med skiftnyckeln-” Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till Jgo.pretool.net och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Jgo.pretool.net popup från Firefox

 1. Skriv about:addons”i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt Jgo.pretool.net relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-” Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -” Felsökningsinformation.”Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Jgo.pretool.net popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till Jgo.pretool.net. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings”i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Jgo.pretool.net popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Pretool Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
augusti 10, 2014 08:48, augusti 10, 2014 08:48
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *