Jqn.opttools.net Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Jqn.opttools.net popup är ett irriterande meddelande som dyker upp från ingenstans när du surfar på Internet med Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Denna popup antyder på att din dator innehåller ett annonsprogram. Med största sannolikhet, installerades den på din dator tillsammans med gratisprogram du har laddat hem från nätet. Ytterligare applikationer har oftast blivit tillagda i förväg och läggas till automatiskt, såvida du inte avvisar dem under installationen av huvudprogrammet. Eftersom många användare inte bryr sig om installationsprocessen av deras nedladdningar och går blint igenom dem, slutar det oftast med att de lägger till oönskade program.

Jqn.opttools.net popup brukar härma uppdateringar för existerande applikationer eller så rekommenderar den ett nytt verktyg. Om du klickar på den kommer du bli tagen till en kommersiell webbplats som skapare av annonsprogram gör reklam för eller så kommer den lägga till ytterligare ett potentiellt oönskat program. I princip siktar Jqn.opttools.net popup in sig på att omdirigera användare för att öka trafik till en sida och distribuera okända och  oftast värdelösa applikationer. Dessutom kan annonsprogrammet spåra information om dina surfvanor och senare skicka den till en tredje part som skulle kunna använda den i olika marknadsföringskampanjer.

Se till att du inte bara har ett pålitligt säkerhetsverktyg utan också lägga märke till den i dina nedladdningar från Internet för att undvika att den infiltreras. Om du under installationsprocessen hittar några redan i markerade kryssrutor som antyder på ytterligare okända nedladdningar, ska du alltid avmarkera dem.

Ta omedelbart bort Jqn.opttools.net popup och annonsprogrammet som genererar detta skurkaktiga meddelandet så fort du har märkt av den i någon av dina webbläsare. Kolla in den manuella borttagnings guiden under den här artikeln. Automatisk borttagning kan göras genom att scanna ditt system med ett pålitligt anti-spionprogram, till exempel, Spyhunter eller malwarebytes.

Specialguide om hur du tar bort Jqn.opttools.net popup

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Jqn.opttools.net komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -” Kontrollpanelen sedan”Lägg till/Ta bort Program eller”avinstallera.”På Windows 8 ange Kontrollpanelen”i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Jqn.opttools.net och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Jqn.opttools.net popup från Internet Explorer

 1. Klicka på”ikonen med skiftnyckeln-” Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till Jqn.opttools.net och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Jqn.opttools.net popup från Firefox

 1. Skriv about:addons”i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt Jqn.opttools.net relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-” Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -” Felsökningsinformation.”Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Jqn.opttools.net popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till Jqn.opttools.net. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings”i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Jqn.opttools.net popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Opttools Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from CustomSearchPlus.com virus
     
 

Om författaren

 
augusti 22, 2014 09:46, augusti 22, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *