Gyl.javatri.net Popup - Hur Tar Man Bort?

 

Gyl.javatri.net popup är ett falskt meddelandet som kan dyka upp i Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome och ber dig att installera Java eller annan applikation för att du ska kunna försätta surfa. Dock är sanningen den att den här popupen är falsk och försöker installera ett potentiellt oönskat program såsom webbläsartillägg, annonsprogram och så vidare. Gyl.javatri.net popup har inget att göra med Java eller något annan legitimt program så även om den härmar en uppdatering eller rekommenderar nya programvaror, så ska du aldrig ta den seriöst.

Denna sortens falska meddelanden orsakas oftast av annonsprogram, om du vill få bort dem måste du ta bort alla annonsprogram och andra potentiellt oönskade program från din dator. Användare tillråds också att vara försiktigare med sina nedladdningar från Internet för att undvika att installera okända applikationer. Många av oss är inte tillräckligt uppmärksamma under installationsstegen av våra nedladdningar och på så sätt slutar det upp med att vi installerar buntar som kommer tillsammans med den huvudsakliga programvaran. Vanligtvis är dessa nedladdningar valfria men du måste först avmarkera kryssrutorna för att avbryta en automatisk installation.

Om ditt surfande avbryts konstant av Gyl.javatri.net popups, borde du så fort som möjligt ta bort annonsprogrammet som är ansvarig för den. Om du tillåter den att fortsätta köra på din dator, kan du förvänta dig andra oönskade aktiviteter. Många annonsprogram kan spåra din historik och till och med få tillgång till din personliga information, såsom e-post, lösenord etc. Detta kan leda till att din integritet kränks och riskerar din dators säkerhet. Kolla in guiden nedanför och ta bort Gyl.javatri.net popup så fort den börjar störa dig.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Gyl.javatri.net popup komponenterna och installerare

 

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program eller avinstallera. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Gyl.javatri.net och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Gyl.javatri.net popup från Internet Explorer

 1. Klicka på”ikonen med skiftnyckeln-” Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till Gyl.javatri.net och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Gyl.javatri.net popup från Firefox

 1. Skriv about:addons”i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt Gyl.javatri.net relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-” Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -” Felsökningsinformation.”Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Gyl.javatri.net popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till Gyl.javatri.net. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings”i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Gyl.javatri.net popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Javatri Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juli 19, 2014 09:36, juli 19, 2014 09:36
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *