Jcf.driveropt.net Popup - Hur Tar Man Bort?

 

Blir du konstant störd av Jcf.driveropt.net popups när du surfar på Internet? Var medveten om att det här meddelandet genereras av annonsprogram som försöker öka trafik till vissa sidor och distribuera potentiellt oönskade program. Vanligtvis imiterar den en Java uppdatering, även om den inte har något att göra med programmet. Du borde aldrig klicka på Jcf.driveropt.net popup om du bryr dig om din dators säkerhet.

Annonsprogrammet som är ansvarig för att visa Jcf.driveropt.net popup läggs oftast till i datorer utan användarens medgivande. De kommer buntade med ett antal gratisprogram och spridprogram som kan laddas hem från Internet. Datoranvändare borde vara mer uppmärksamma på dessa nedladdningar och alltid välja Anpassad installation. Program som är buntade tillsammans med huvudprogrammet är oftast listade vid ett av installationsstegen. Se till att du avmarkerar alternativ som erbjuder okända nedladdningar.

Som tidigare nämnt, är Jcf.driveropt.net popups syfte att göra reklam för olika okända program. Om du klickar på den, är det högst troligt att du kommer installera ett webbläsartillägg, ett verktygsfält etc. Annonsprogrammets skapare får betalt för att göra reklam för dessa program eller att göra reklam för affiliate länkar. Det är högst rekommenderat att ta bort Jcf.driveropt.net popup istället för att klicka på den. Du borde heller inte ignorera dessa meddelanden eftersom så länge annonsprogrammet finns i ditt system utsätter den din integritet och säkerhet för risk. Då den kan spåra och dela information om dina surfvanor med en tredje part.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Jcf.driveropt.net popup komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program eller avinstallera. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Jcf.driveropt.net och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Jcf.driveropt.net popup från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till Jcf.driveropt.net och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Jcf.driveropt.net popup från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt Jcf.driveropt.net relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Jcf.driveropt.net popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till Jcf.driveropt.net. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Jcf.driveropt.net popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Driveropt Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juli 11, 2014 08:46, juli 11, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *