Lp.downloadsetup.net Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Lp.downloadsetup.net popup är ett skadlig meddelande som skapades för att distribuera iLivid free video downloader. Även om den inte är relaterad till några virus, är meddelandet väldigt irriterande, så de flesta användare vill ta bort den. Popupen visas på webbläsarna Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome om du oavsiktligt installerat något webbläsartillägg, plugin eller annonsprogram.

Lp.downloadsetup.net popup föreslår att ladda ner iLivid på din dator för att snabbare ladda ner och se på videos. Du borde inte skynda med att klicka på den här popupen då iLivid är känd för att störa dig i ditt surfande genom att ändra dina webbläsarinställningar och till och med installera andra program från en tredje part utan din tillåtelse. Du borde alltid ha i åtanke att den kan samla information om dina surfvanor och använda den för att visa riktad reklam på din dator. Klicka aldrig på Lp.downloadsetup.net popup om du har fått den på din PC.

Dock borde du heller inte ignorera den här popupen då den kommer fortsätta att dyka upp i din webbläsare varje gång du surfar på Internet. Detta är för att din dator innehåller ett annonsprogram som är ansvarig för att visa Lp.downloadsetup.net popup. Du har med största sannolikhet installerat den när du laddade ner något gratisprogram på ditt system. För att undvika detta, var mer uppmärksam på dina nedladdningar och se till att läsa villkoren innan du installera några verktyg på din dator.

Ta bort Lp.downloadsetup.net popup och andra program som kan ha tagit med den, följ instruktionerna nedanför:

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Lp.downloadsetup.net popup komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Lp.downloadsetup.net och/eller liknande föremål i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Lp.downloadsetup.net popup från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som du inte känner till OCH som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Lp.downloadsetup.net popup från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Lp.downloadsetup.net popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Lp.downloadsetup.net popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Downloadsetup Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
maj 30, 2014 09:46, maj 30, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *