Gnp.ciopt.net Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Har du fått erbjudanden från Gnp.ciopt.net popup om att uppdatera något av dina program medan du surfar på nätet? Notera att det är ett falskt meddelande som inte har något gemensamt med några av dina legitima program och den är inte relaterad till några uppdateringar. Sanningen är att det är en social manipulations metod som används för att distribuera olika potentiellt oönskade program eller göra reklam för sponsrade webbplatser.

Gnp.ciopt.net popup dyker upp från ingenstans. Den visar några ”rekommenderade” nedladdningar till din Flash Player, Media Player etc. Tyvärr är den inte den vanliga nedladdningen vi brukar se då och då. Meddelandet orsakas av ett annonsprogram som har installerats på din dator medan du installerade ett annat program. Om du klickar på den kommer du med största sannolikhet att få ett till potentiellt oönskat program, webbläsartillägg, webbläsarplugin etc. eller kommer du skickas till någon sponsrade webbplats, enbart i marknadsföringssyfte. Du borde aldrig klicka på Gnp.ciopt.net popup om du inte vill bli involverad i några projekt av cyber kriminella.

Annonsprogrammet på din dator kan också orsaka många oönskade handlingar på ditt system. Den kan spåra dina surfvanor, såsom vilka sidor du besöker och vilka sökförfrågningar du gör. Informationen kan ges till en tredje part som kan använda den i olika marknadsförings relaterade syften. Eftersom annonsprogrammet kan granska din surf aktivitet kan den dessutom också få tillgång till känslig information, inklusive lösenord och även bank detaljer.

Håll dig borta från Gnp.ciopt.net popup om du har den på någon av dina webbläsare. Oavsett vad den säger, har den inget att göra med uppdateringar, så du borde aldrig klicka på den. Se till att du tar bort Gnp.ciopt.net popup och andra annonsprogram som möjligtvis kan relateras till den så fort som möjligt. Följ guiden nedanför för att lära dig hur du upptäcker potentiellt oönskade program och hur man får bort dem.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Gnp.ciopt.net popup komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Gnp.ciopt.net relaterade föremål. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Gnp.ciopt.net popup från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som du inte känner till OCH som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Gnp.ciopt.net popup från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Gnp.ciopt.net popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Gnp.ciopt.net popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Ciopt Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
maj 21, 2014 11:18, maj 21, 2014 11:18
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *