Cdncache1-a.akamaihd.net Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Cdncache1-a.akamaihd.net popup är ett falskt meddelande som kan visas på datorer som har ett annonsprogram installerat. Meddelandet kan visas på Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome och tar över hela fönstret på din webbläsare. Den föreslår att svara på någon enkät eller uppdatera något av dina program, till exempel Java, Flash Player etc. medan du surfar på Internet. Dessvärre är meddelandet falskt och du borde inte lyda det som står.

Sanningen är att Cdncache1-a.akamaihd.net popup är relaterad till att sprida annonsprogram och andra potentiellt oönskade program. Om du klickar på den kommer det sluta med att du laddar ner något oönskat verktyg på din dator, som kan visa olika annonser på din PC eller orsaka andra marknadsförings relaterade aktiviteter. Några program som man vet installeras av Cdncache1-a.akamaihd.net popup är AwesomeHP, Sweet-Page, Abrechto, CouponBuddy, etc.

Eftersom meddelandet visas som en konsekvens av ett annat annonsprogram som förmodligen installerades på din dator tillsammans med kostnadsfria spelare, PDF-skapare, nedladdningshanterare etc, borde du i framtiden försöka undvika liknande infiltrationer. När du behöver ladda ner något gratisprogram från Internet, se till att välja Anpassad Installation och se vad du går med på innan du hoppar över installations stegen. Avmarkera kryssrutor som antyder på ytterligare nedladdningar, om du inte är bekant med dem.

Ta bort Cdncache1-a.akamaihd.net popup så fort du upptäckt den på din dator. Scanna ditt system med Reimage, SpyHunter, Stopzilla eller annat legitimt verktyg som du litar på. De kommer att eliminera dessa meddelanden. Glöm inte att uppdatera ditt anti-spionprogram till den nyaste versionen för att försäkra dig om upptäckt och borttagning av de senaste oönskade programmen.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Cdncache1-a.akamaihd.net komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Cdncache1-a.akamaihd.net popup från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som du inte känner till OCH som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Cdncache1-a.akamaihd.net popup från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Cdncache1-a.akamaihd.net popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Cdncache1-a.akamaihd.net popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Akamaihd Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
maj 2, 2014 08:46, maj 2, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *