Ascentive.com Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Har du blivit besvärad av Ascentive.com popups när du har surfat på Internet? Dessa meddelanden är kända för att hindra dig från att surfa när du försöker ansluta till nätet. De är initierade av annonsprogram som infiltrerades tillsammans med dina gratisprogram och spridprogram. När de väl är installerade, visar de konstant Ascentive.com popup på din Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome.

Syftet med meddelandet är att tjäna snabba pengar genom att göra reklam för olika potentiellt oönskade program eller skicka datoranvändare till sponsrade webbplatser. Även om de vanligtvis inte skadar din dator, kommer de göra att du slösar massor av tid på att ladda ner värdelösa applikationer som bara kommer ta plats på din PC. Vissa användare har rapporterat att Ascentive.com popup försöker installera Finally Fast, som är ett program som hävdar att den kommer göra att din dator blir snabbare. När du har laddat ner det sistnämnda verktyget kommer programmet försöker övertyga dig om att köpa den fullständiga versionen. Detta är ingen rättvis marknadsföring och användare rekommenderas att hålla sig borta från sådana applikationer.

Ha i åtanke att de flesta annonsprogram kan också spåra dina surfvanor och till och med få tillgång till din personliga information. Detta är ännu en anledning till att undvika dem. Vanligtvis läggs Ascentive.com popup till av annonsprogram som kommer buntade med andra programvaror. Du borde vara försiktigare med dina nedladdningar från nätet. Se till att alltid välja Anpassad Installation och följ installationsstegen. Gå aldrig med på att ladda ner ytterligare program om du inte känner till dem.

Om du inte vill uppleva fler problem ska du bort Ascentive.com popup från ditt system så fort du bara kan. Nedanför hittar du instruktioner på hur man gör detta:

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Ascentive.com popup relaterade annonsprograms komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Ta bort allt som är relaterat till Ascentive.com popup. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Ascentive.com popup relaterade annonsprogram från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som du inte känner till OCH som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Ascentive.com popup relaterade annonsprogram från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Ascentive.com popup relaterade annonsprogram från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Ascentive.com popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Ascentive.com Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
maj 19, 2014 13:26, maj 19, 2014 13:26
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *