“Please Install Video Downloader” Pop-up - Hur Tar Man Bort?

 

“Please install video downloader” pop-up är ett annonsprogram som kan fungera i de flesta populära webbläsare, inklusive Internet Explorer, Google Chrome och Mozilla Firefox. Om du ser några annonser som visas av “Please install video downloader” annonsprogram försök att undvika att klicka på dem, då de kan leda till skadliga webbplatser. Om det händer att du har blivit omdirigerad till en sådan webbplats och du har upplevt konstiga händelser på din PC eller webbläsare, är det rekommenderat att scanna med ett anti-spionprogram. 

När den väl är installerad kommer “Please install video downloader” pop-up samla din personliga information såsom sökförfrågningar eller surf historik. Annonserna som visas för dig kommer hävda att du behöver uppdatera något av dina program eller föreslår att installera nya program. Klicka inte på dem, då den kommer installera nya annonsprogram på din PC.

“Please install video downloader” distribueras via annonser från skadliga webbplatser. Det vore bäst om du kunde undvika att ta dig till sådana sidor med misstänksamt upphov. Om det händer att du besöker en, klicka inte på annonser under några omständigheter. Detta kommer direkt leda till att installera ett liknande annonsprogram till “Please install video downloader” pop-up. Om din dator redan är infekterad och du ser pop-up annonser från det här annonsprogrammet, använd vår borttagningsguide för att få bort den.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Please install video downloaderpopup  komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program eller avinstallera. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter “Please install video downloader” och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Please install video downloaderpopup  från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till “Please install video downloader” och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Please install video downloaderpopup  från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt “Please install video downloader” relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Please install video downloaderpopup  från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till “Please install video downloader”. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk “Please install video downloader” pop-up verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som “Please Install Video Downloader” Pop-up och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juni 26, 2014 08:46, juni 26, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *