MapsGalaxy Verktygsfält - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

MapsGalaxy Toolbar är ett program som kapar din sökmotor och kan installeras på datorer helt på måfå. Programmet kan läggas till på Internet Explorer, Google Chrome eller Mozilla Firefox. Väl inne så ändrar programmet din hemsida till home.tb.ask.com och standard söksida till search.tb.ask.com.

MapsGalaxy Toolbar följer ofta med packeterat med andra program så som musik eller videospelare, PDF-skapare och andra gratisprogram. Om du inte följer installationsstegen så kan du enkelt missa en möjlighet att neka installation av andra tillägg som följer med det tänkta programmet du vill installera. Faktum är att du bör aldrig installera något du inte vet vad det är. Detta är det enklaste sättet att förhindra att få oönskade program.


Målet för MapsGalaxy Toolbar är att marknadsföra vissa hemsidor. Enkelt förklarat så lägger detta program in hemsidor i dina sökresultat och visar flertalet reklamer med länkar till dessa. Konstant omdirigering är otroligt påfrestande och tidslösande. För att inte nämna att MapsGalaxy Toolbar omdirigerar dig till ej pålitliga hemsidor som sedan kan skada din dator.

Om MapsGalaxy Toolbar dyker upp på din sökmotor så bör du ta bort detta omgående. Gå till Kontrollpanelen -> Lägg till/ Ta bort program och avinstallera det där. Du bör också kontrollera tilläggen på din sökmotor så som Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome och ta bort det även där. Om du inte ser tillägget listat där så bör du använda ett anti-skadeprogram som t.ex. SpyHunter och genomsöka din dator med detta. Om du har problem med omdirigering då du använder internet så kan du behöva återställa din hemsida och sökmotor till det du använde innan.

On Internet explorer:

 1. Klicka på pilen till höger om sökrutan.
 2. Gör följande: på IE8-9, välj hantera sökleverantör, på IE7, välj hitta fler leverantörer.
 3. Ta bort MapsGalaxy Toolbar från listan.

On Firefox :

 1. Skriv in “about:config” i addressfältet. Detta öppnar inställningarna.
 2. Skriv in “Keyword.url” i sökrutan. Högerklicka och välj återställ.
 3. Skriv in “browser.search.defaultengine” i sökrutan. Högerklicka och välj återställ.
 4. Skriv in “browser.search.selectedengine” i sökrutan. Högerklicka och välj återställ.
 5. Sök efter ‘browser.newtab.url’. Högerklicka och välj återställ. Detta säkerställer att söksidan inte startar för varje ny flik.

On Google Chrome:

 1. Klicka på de tre horisontella linjerna uppe till höger.
 2. Välj inställningar.
 3. Välj avsnittet sök -> Hantera sökmotorer.
 4. Ta bort allt onödigt du ser i listan.
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid start, välj öppna blank sida ( Du kan ta bort oönskade tillägg även här).

Var god notera, det är väldigt viktigt att genomsöka datorn med ett anti-skadeprogram efter du tagit bort MapsGalaxy Toolbar då det kan vara en orsak till att du eventuellt har fått virus under tiden du haft det.

Automatisk MapsGalaxy verktygsfält verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som MapsGalaxy Verktygsfält och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

MapsGalaxy verktygsfält skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
januari 3, 2015 09:26, februari 27, 2018 11:18
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *