Plumbytes Anti Malware recension

Plumbytes anti-Malware är ett säkerhetsprogram som utvecklats för att hitta och eliminera Trojaner, Ransomware, Falska Anti-spionprogram, Reklamprogram, Sökmotorskapare, Maskar, Keyloggers och andra typer av infektioner. Ja, du förstod det helt rätt. Det eliminerar inte bara Skadeprogram, utan det löser även problem relaterade med spionprogram. Programmet har utvecklats av Plumbytes Software, LP, ett Engelskt bolag.

Plumbytes använder sig av den senaste teknologin som tillåter programmet att hitta och eliminera alla former av infektioner framgångsrikt, snabbt och enkelt. Programmet har även en inbyggd ”Anti-kapare” skyddsteknologi som hjälper till att stoppa sökmotorskapare som försöker ta över dina webbläsare, detta medans en teknologi för säkerhetshot håller dig säker under tiden du surfar. Det är ett fantastiskt verktyg som hjälper användare att undvika skadliga hemsidor och installera farliga applikationer med. Det är ett relativt snabbt anti-skadeprogram där genomsökningen inte tar speciellt lång tid.

Plumbytes kan laddas ned från dess offciella hemsida. Det kommer genomsöka din dator och hitta hoten helt gratis. Om du vill ha en full version av Plumbytes och utnyttja alla dess egenskaper så kan du köpa det för 34.99 USD. Den versionen är giltig i 6 månader och du kan förnya det automatiskt. Applikationen är kompatibel med Windows 10/ 8/ 7 (både 32 och 64 bitars), Vista och XP. Glöm inte heller att dom har 24/7 Teknisk Support där du kan få kontakt varje gång din dator stöter på problem. Ett erfaret IT-team är redo att tillhandahålla en skräddarsydd lösning helt gratis om inte programmet kan lösa det automatiskt.

Plumbytes täcks av ”Pengar-Tillbaka-Garantin”, så om programmet inte möter dina förväntningar så kan du begära en fullständig ersättning, dock inte senare än 30 dagar efter ditt köp.

Under vår utvärdering av Plumbytes mot olika parasiter så har det fungerat bra. Dess installationsprocess är väldigt snabb gemfört med konkurrenterna, och det är väldigt användarvänligt. Det som imponerade på mig mest var att det inte hittade många ”suspekta” kakor, vilket är en klassisk metod för att utöka säljandet mot konkurrenterna. Ett ärligare program med andra ord.

Positiva sidor av Plumbytes anti-Malware

  • Relativt snabb
  • Visar vart infektionerna placerats gratis så du själv kan ta bort filerna
  • Visar inte många kakor som "infektioner", bara de som är relaterade till parasiterna. Detta betyder att det inte är speciellt aggressivt och kommer inte försöka övertala dig till att köpa dess fulla version om du inte är infekterad.

 

Negativa sidor av Plumbytes anti-Malware

  • Plumbytes anses vara ett PUA av en del konkurrenters program (potentiellt oönskat program på Svenska). Vi kunde inte finna ett argument för att detta stämmer.
  • Installationsprocessen kan passa reklamprogram och kapare bättre än Rootkits och Trojaner. En del andra anti-skadeprogram använder mer aggressiva metoder för installation och därför kan de användas på kraftigt infekterade system.

 

Källa: https://www.2-viruses.com/reviews/plumbytes-anti-malware

Läs "Plumbytes Anti Malware recension" på andra språk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *