Reimage

 

Måltavlan och sammanfattning

Namn: Reimage
Typ: Akutscanners,
Företag: http://www.reimage.com
Pris: 49 USD (begränsad testversion finns tillgänglig)
Betyg:
 
Vi är anslutna med det här programmet. Läs vårt avslöjande.  

Reimage Recensioner Detaljer

Reimage är ett reparationsverktyg för Windows som klassas som en akut genomsökare. Liknande andra verktyg i den här kategorin så riktar den in sig på att lösa problem efter de hänt och reparera tillbaka till sin yttersta prestanda. Reimage tillhandahåller inget skydd i realtid.

Reimage skiljer sig från andra rensare av registret, systemoptimerare och virusrensare eftersom det har en moln-baserad (cloud) drivrutin och en annan fildatabas som tillåter åter-hämtning av drabbade och irreparabla filer utan en fullständig eller partiell ominstallation. Detta tillåter reparation av datorn efter att viktiga filer eller drivrutiner har tagits bort, skrivits över eller döpts om. Detta är en ganska makaber tjänst, och ett stort plus med att använda det på tungt infekterade maskiner är att inte behöva alla programskivor redo. Med enklare ord, Reimage ”känner till” hur en bra dator bör se ut, och ett antivirusprogram ”känner till” tecken på dålig programvara i datorn, så de arbetar tillsammans mot samma mål fast från olika vinklar.

Vi har kontrollerat Reimage på både rena och infekterade datorer. Gratisversionen tillhandahåller endast en genomsökare, dock så kan Reimage tillhandahålla oss med en engångsnyckel för programmet. Du kan se resultat av en genomsökning i skärmdumparna nedan. Detta är inte första gången jag kontrollerar Reimage, och vi ser några förbättringar i det.

Reimage genomgår tre nivåer: Hårdvara, Säkerhet och Stabilitet. Först så kontrollerar programmet situationen i din dators minne, HDD hastighet, Processorns parametrar m.m. Reimage automatiserade reparation för datorn kan hjälpa dig att ordna till en del av Windows felmeddelanden, frysningar, skadade DLL-filer och liknande skador. Sedan startar en säkerhetsgenomsökning där den letar efter alla möjliga hot som reklamprogram, spionprogram, rootkits, trojaner, maskar m.m. och hjälper även till att ta bort dom. Till sist så övervakar den din dators stabilitet och identifierar vilka program som har en tendens att krasha.

Vi har inte hittat några direkta fel med Reimage genomsökningar. Den rena datorn fann det inga problem på under genomsökning, dock är vi inte nöjda med meddelandet som säger att rengörningsprocessen (som är betald) använder en annorlunda och bättre algoritm för upptäckt. Detta lämnar en osäkerhet hos användare och kan eventuellt missleda honom eller henne att köpa Reimage fulla version fast det inte behövs. Jag rekommenderar inte att köpa den betalda versionen om en gratis genomsökning inte finner några problem. Genomsökningen tar tid då det testar både datorns prestanda och programvaror.

Infektionerna på den infektererade datorn hittades framgångsrikt. Reimage tillhandahåller en tillräcklig logg av datorns infektioner, och via det får användare möjligheten att kontrollera källor med information om den specifika infektionen. Den innehåller Aviras antivirus-databas för att finna virus och skadeprogram.

Totalt sätt så finns det både possitiva och negativa sidor med programmet. Den possitiva sidan är sättet Reimage reparerar datorn och byter ut skadade filer. Detta tillåter reparation av skador som antivirusprogram eller rengörningsverktyg för registret inte kan lösa.

Den negativa sidan är att det finns påståenden att Reimage skulle vara ett falskt verktyg. Det är dock inte fallet då jag varken noterat några direkta fel samt att det avinstallerar normalt. Dock finns det meddelanden och varningar som de bör ändra.

Som med andra verktyg så rekommenderar jag att köpa Reimage endast efter att det har funnit problem och din dator är utsatt.

NY INFORMATION 2016

Reimage är nu kompatibel med Mac OS X och Android operativsystem! Det är utvecklat för att förbättra din dators prestanda genom att ta bort skadliga och oönskade program som tagit sig in i din dator utan din vetskap. Reimage är välkänt och uppskattad för sina egenskaper att lösa problem genom att ladda ned filer som saknas, är skadade eller borttagna från sin egen databas. Av den anledningen behöver då inte användare ominstallera påverkade program.

Reimage för Mac

Reimage är ett fantastiskt alternativ om du letar efter ett program till Mac. Det kan enkelt ta bort alla dina oönskade program som antingen installerades av användaren avsikligt eller oavsikligt. Dessutom så rensar den internethistoriken, ordnar fel i datorn samt hjälper användaren att bli av med cachat utrymme. Du kan använda verktyget dagligen för att kontrollera din dator och hålla datorn snabb och smidig. Reimage för Mac tillhandahåller ingen säkerhetstjänst. Av den anledningen bör du även ha ett pålitligt antivirusprogram med.

Reimage för Android

Reimage kan äntligen hjälpa användare som har Android-enheter. Om du är orolig över om alla appar som du installerat är säkra att använda eller ej, då bör du överväga att skaffa Reimage för Android. Väl installerad så kommer programmet genomsöka din enhet och identifiera eventuella problem. Det hittar skadliga appar och hjälper till att rengöra vad som håller inne på minnet på din enhet som t.ex. Samtal/ SMS historik, cachat minne m.m. Den bra egenskapen med Reimage för Android är att du inte behöver betala något för att använda dess tjänst. Så är du trött över att ha problem med din telefon eller surfplatta, tveka då inte och skaffa detta verktyg.

 
 
 
   
juni 10, 2016 12:48, oktober 10, 2017 14:36