Spyhunter recension

Spyhunter är en av de främsta kommersiella anti-skadeprogrammen som finns tillgängliga idag. Deras huvudsakliga utmärkande egenskaper inkluderar att ta bort skadeprogram från redan infekterade system och en integrerad kundtjänst vilket tillåter användare att finna lösningar på de mest svårartade infektionerna. Trotts sina avancerade egenskaper är Spyhunter användarvänlig och snabb. Dessutom kan det användas med redan installerade antivirus program som en genomsökare på begäran eller ett verktyg för ytterliggare skydd mot skade-/ spionprogram (malware/ spyware).

En av de viktigaste egenskaperna med Spyhunter är dess installatör. En del skadeprogram försöker att förhindra att legitima anti-skadeprogram startas genom att döda deras processer. WinWebSecFamily är en grupp av skurkaktiga program som blockerar säkerhetsprogram från att aktivt köras. Däremot kommer SH installatören döda oönskade processer under sin installationsprocess. Efteråt kommer till förbereda de körbara filerna för Spyhunter och starta det.

Spyhunter loading screen

Fri tillgång

Spyhunter erbjuder både en kostnadsfri och en betalande version och en av de största fördelarna är att du kan utföra en fullständig genomsökning med detaljerade rapporter utan att köpa Premium-versionen. Användare med tillräcklig datakunskap kan använda den här egenskapen till sin fördel och fullständigt ta bort skadeprogrammet via anlysen av de kostnadsfria och djupgående rapporterna.

Användare som överväger att köpa Premium licensen av Spyhunter föreslås genomsöka datorn med gratisversionen först för att se resultatet. Även fast SH är en av de främsta på att upptäcka skadeprogram på marknaden så kan det vara så att datorn är förorenad med möjliga skadliga registernycklar och inte faktiska filer av ett skadeprogram. Oftast identifierar Spyhunter dom som ”adware helpers”. Även om så vore fallet så är SH ett väldigt förnuftigt val eftersom det inte bara fungerar som en eliminerare av skadeprogram, utan även som en sköld. Det kan enkelt blockera skadeprogram innan de ens når din dator och döda installatörerna av skadliga program.

Även fast Spyhunter stöttas som ett verktyg för rengöring som sin huvudsakliga egenskap så erbjuder programmet även ett bra skydd i realtid med. Varje gång du startar ett program och Spyhunter lägger märke till någonting udda, då kommer du att informeras om det. Det kommer även begära tillstånd för varje enskild installation. Om frågan kommer från ingenstans, då kan du vara säker på att oönskade koder körs på ditt system och försöker installera skadeprogram.

Spyhunter scan process

Genomsökningsprocessen

Spyhunter använder sig av en kraftfull sökmotor som innehåller en variation av fördelaktiga funktioner. Efter varje genomsökning kommer Spyhunter tillhandahålla detaljerad information om ditt systems nuvarande tillstånd. Det kommer även fråga om klienterna själva kanske har sett några suspekta filer som borde ha upptäcks under analysen. Särskilda filer kan förbli oupptäckta eftersom de inte klassas som skadeprogram, men kan vara oönskade filer ändå. Dessa kan inte listas som skadeprogram, men de kan fortfarande utgöra ett hot i särskilda fall. Av den anledningen frågas även användarna om de vill utföra någon ytterligare handling under dessa situationer.

spyhunter live support

Det här anti-skadeprogrammet älskas för sin automatiska process som är väldigt enkel att använda. När det behövs kommer Spyhunter starta om din dator och utföra en uppstartsgenomsökning automatiskt. Programmet kan även starta datorn i felsäkert läge om det skulle behövas.

Live support

Att köpa Premium-versionen av Spyhunter är inte bara bra för AM-programmet, tekniska supporten spelar en stor roll i det hela med. Ransomwares är den mest skadliga typen av skadeprogram (malware) som fullständigt kan ta över ditt system och blockera att försök att ladda ned ett anti-skadeprogram. Krypteringsvirus kan också förhindra offren från att starta om deras dator i felsäkert läge eller ens få tillgång till OS i allmänhet. Det är dock inte ett enormt problem om du skulle ha Premium-versionen av SH eftersom det tillhandahåller dig med möjligheten att kontakta deras tekniska support. I det här fallet kan den tekniska supporten av Spyhunter fjärransluta sig till din dator och lösa problemet under tiden de chattar med dig.

Deras tekniska support system kallad ”Spyware HelpDesk” är tillgänglig 24/7 och divideras mellan två grenar: SpyHunter Support Ticket System och Custom Fix System. Första skall du kontakta när det handlar om problem med Spyhunter programmet och Custom Fix System hjälper till när Spyhunter misslyckas med eliminering av infektionen.

Här finner du en video guide när Spyhunter dödar Security Shield processen under installation.

Positiva sidor av Spyhunter

  • Spyhunter dödar procedurer av aggressiva sabotageprograms innan installation.
  • Spyhunter kan även installeras på väldigt infekterade maskiner.
  • Enorm databas av sabotageprograms parasiter.
  • Gratis support.

Negativa sidor av Spyhunter

  • Inkluderar inte antivirus
  • Är inte det billigaste anti-sabotageprogrammet 

Källa: https://www.2-viruses.com/reviews/spyhunter

Läs "Spyhunter recension" på andra språk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *