SushiLeads - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

SushiLeads är en applikation som stöttar reklam vilket även är känt som ett reklamprogram. Det betyder att när den väl installerats så kommer den visa olika reklamer hos alla dina sökmotorer. Det är inte så farligt i sig sålänge du inte klickar på någon av reklamerna som visas av SushiLeads. Dock kan detta bli svårt då reklamerna av SushiLeads nästan täcker all yta av din skärm så det kan hända av misstag. Så har du nyligen lagt märke till att din dator har infekterats med SushiLeads och du inte vet hur du skall handskas med situationen så har du hamnat helt rätt. I den här artikeln kommer vi ge dig detaljrika instruktioner om hur du eliminerar detta virus både manuellt samt automatiskt, vilken metod är helt upp till dig.

Det är mycket enklare samt tar mindre tid att göra det automatiskt, därav rekommenderar vi den metoden. Ladda enkelt ned ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes och genomsök din dator med det. Det bör automatiskt hitta samt eliminera hotet på bara några sekunder. Dessutom så skyddar det din dator mot liknande infektioner i framtiden med, så det är värt att ha ett sådant verktyg installerat. Du kan även använda ett eget valt anti-skadeprogram.

För att ta bort SushiLeads manuellt så måste du slutföra flera steg. Eftersom den här processen är mer komplicerad så har vi utvecklar steg-för-steg instruktioner om hur man tar bort SushiLeads manuellt, skrolla ned till slutet av artikeln och ta en titt på dom. Försök att slutföra varje steg korrekt och du kommer då lyckas att eliminera SushiLeads helt på egen hand.

Om du har några frågor relaterat till det här ämnet så var god ställ dessa i kommentarsfältet nedan, vi kommer då göra vårt yttersta för att bevara dom alla. För att lära dig mer om just de specifika egenskaperna av SushiLeads, var då god fortsätt läs artikeln.

Om reklamprogrammet SushiLeads

SushiLeads fungerar som ett tillägg till sökmotorer som kan läggas till hos de allra populäraste sökmotorerna, t.ex. Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari. Detta betyder att även Apple användare kan drabbas.

Väl inne så kommer SushiLeads visa reklamer hos alla dina sökmotorer i olika former som t.ex. popups, pop-under, textreklam, banderoller samt textannonsering (contextual advertising). En ny flik eller ett nytt fönster med reklam kan även öppnas hos din sökmotor.

SushiLeads

Oftast dyker reklamerna från SushiLeads upp på internethandelssidor som t.ex. eBay eller Amazon och erbjuder dig att köpa olika varor eller tjänster för väldigt attraktiva priser. Fall inte för detta knep då erbjudandena oftast är falska och är endast ett försök att fånga din uppmärksamhet och få dig att klicka på en av reklamerna. Detta rekommenderar vi inte att du gör.

Skulle du råka klicka på en av reklamerna som visas av SushiLeads så kommer du omgående bli omdirigerad till en hemsida som kan vara ägd av olika kriminella inom internetvärlden, som t.ex. kapare eller bedragare. På så sätt kan din dator bli ytterligare infekterad eller så kan du t.o.m. bli bedragen på dina pengar om du skulle handla något hos dessa.

Reklamprogrammet SushiLeads spridningsmetoder

Du kan infekteras med detta skadeprogram genom att endast ladda ned samt installera något gratisprogram från en opålitligt hemsida. T.ex. om du skulle ladda ned samt installera någon PDF-skapare eller ett nedladdningsverktyg så finns det en risk att SushiLeads installeras bredvid utan att du vet om detta.

För att undvika att det skall hända så bör du alltid hålla noggrann uppsikt över installationen av gratisprogram. Det är även rekommenderat att hålla din dator säkrad med pålitliga anti-skadeprogram för att undvika eventuella problem i framtiden.Automatisk SushiLeads verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som SushiLeads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av SushiLeads reklamer

Du tar bort SushiLeads genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som SushiLeads installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till SushiLeads .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort SushiLeads från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till SushiLeads och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till SushiLeads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna SushiLeads från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till SushiLeads. Klicka på papperskorgen bredvid SushiLeads eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till SushiLeads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna SushiLeads från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till SushiLeads och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till SushiLeads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort SushiLeads från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör SushiLeads ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna SushiLeads från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill SushiLeads. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till SushiLeads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Manuell borttagning av SushiLeads

 
Processer:
 

SushiLeads skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
juli 13, 2015 13:45, juli 13, 2015 13:45
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *