LinkBucks Redirect - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Sökmotorskapare
 

Linkbucks redirect (eller LinkBucks virus) är en webbläsarkapare som gör att dina sökningar omdirigeras genom Linkbucks system till andra webbplatser. Oftast om du klickar på några av dina sökresultat på Google, omdirigeras du genom detta system till en irrelevant webbplats. Som till slut gör dig irriterad och sabotageprogrammets utvecklare tjänar pengar från detta oplanerade besök till sidan. På grund av dess tvingande omdirigeringar, klassas Linkbucks redirect som en webbläsarkapare.

Man ska inte bara skylla på skaparna av LinkBucks.com. Det finns ett reklamnätverk som ramar in sidorna du tittar på med massor av annonser eller visar en laddningssida med annonser i mellan startsidorna. Detta system är helt lagligt även om ägarna borde göra något för att förhindra att den missköts av cyberkriminella. Sabotageprogrammet genererar falska LinkBucks länkar för att visa reklam till dig och på så sätt tjäna pengar.

Oftast orsakas denna infektion av PC som redan är infekterade med Trojan eller Worm. Parasiter utvecklas varje dag och Trojanet som står bakom Linkbucks redirect kan vara oupptäckt av ditt antivirus. Ganska ofta är omdirigeringar inte det enda målet med dessa parasiter, dock borde du inte tveka att ta bort Linkbucks redirect innan det blir värre.

Den riktiga parasiten bakom Linkbucks virus kan skilja sig och kräva PC scanning med ett anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Hitman Pro. Dessa verktyg kan fastställa den exakta parasiten och hjälpa till med att ta bort omdirigerings symptomen. Den kan orsakas av:

Trojan/Rootkit infektion

Skurkaktiga insticksmoduler som omdirigerar, i vissa fall påverkar de bara en webbläsare

Proxy server, router eller liknande infektioner påverkar hela nätverket. 

Ytterligare, vissa sabotageprogram konfigurera din PC att orsakar omdirigeringar som LinkBucks. För en komplett genomgång besök vår Google redirect borttagnings guide.

Automatisk LinkBucks redirect verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som LinkBucks Redirect och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av LinkBucks redirect

 
 

Liknande bilder

 
related image #1 from Redirection LinkBucks
     
 

Om författaren

 
mars 13, 2014 20:46, mars 13, 2014 20:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *