RankRomp Ads - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Reklamprogram
 

RankRomp är ett till annonsprogram skapad av SuperWeb LLC. Den fungerar precis på samma sätt som BlindBat, DreamDeal, WonderBrowse, Albrechto och andra annonsprogram som nyligen släppts av den här utvecklaren. Programmet hävdar att den kan visa dig bra erbjudanden från olika shopping hemsidor, jämföra priser och förslå det bästa valet att köpa osv. Förutom att den låter som en bra förbättring av din webbläsare, speciellt om du älskar att handla på nätet, är RankRomp ett väldigt påträngande program som kan orsaka många irriterande problem.

För det första installeras den oftast på datorer utan användarens kännedom. Webbläsartillägget kan läggas till i Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome när du laddar ner olika program. Om du inte är tillräckligt uppmärksam under installationsstegen av ditt nya verktyg kan du enkelt gå med på att ladda ner ytterligare applikationer utan att ens veta om det. Så det är högst rekommenderat att vara mer försiktig med sådant och läs alltid igenom villkoren på alla nya programvaror.

Målet med RankRomp är att göra reklam för flera detaljhandlare på nätet. När den väl är inne i systemet samlar den information om dina sökförfrågningar för att veta dina intressen och vid ett senare tillfälle visa massor av annonser enligt den här informationen. Olyckligtvis är RankRomp annonser väldigt irriterande och visas varje gång du surfar på Internet. Då det här annonsprogrammet installeras med missgynnande metoder och kan få tillgång till din privata information, anses den vara ett potentiellt oönskat program.

Jag rekommenderar att ta bort RankRomp om du inte länge vill se dess annonser och om du vill hålla din dator säker från några potentiella hot. Genom att klicka på RankRomp Ads kan du bli omdirigerad till osäkra sidor som kan infektera din dator. Den är ingen säker applikation, så du borde aldrig behålla den i ditt system.

Instruktioner för manuell borttagning av RankRomp Ads

Använd Kontrollpanelen för att ta bort de främsta RankRomp Ads  komponenterna och installerare:

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen. Sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8. Ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter RankRomp Ads  och/eller andra relaterade program i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort RankRomp Ads  från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterat till RankRomp Ads och andra tillägg som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort RankRomp Ads  från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt som är relaterat till RankRomp Ads samt applikationer du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort RankRomp Ads  från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som är relaterade till RankRomp Ads. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk RankRomp Ads verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som RankRomp Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
mars 26, 2014 08:46, mars 26, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *