LookForIT Ads - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

LookForIT är ett annonsprogram som distribueras tillsammans med olika kostnadsfria applikationer. Den kan i hemlighet installeras på din dator medan du laddar hem någon musik eller videospelare, PDF-skapare, nedladdningshanterare osv. Eftersom den använder den här vilseledande metoden för att ta sig in i datorer, kategoriseras LookForIT som ett potentiellt oönskat program och säkerhetsexperter rekommenderar inte att man behåller den såvida man själv inte laddat ner den med mening från dess officiella hemsida.

Annonsprogrammet presenteras som en applikation som kan förbättra din surfupplevelse och den hävdar även att vara extremt användbar för nätshoppare. Faktum är att du kommer få massor av annonser på ditt system som erbjuder dig rabatter, kuponger för särskilda varor eller jämföra deras priser på olika webbplatser. Tyvärr är annonserna från LookForIT väldigt påträngande och de flesta användare blir irriterade av dem istället för att finna de användbara, speciellt om de aldrig ens ville ha sådana tjänster. Dessutom samlar programmet information om din historik, sökförfrågningar m.m. för att få reda på dina intressen. LookForIT kommer senare att basera innehållet på annonserna från den här informationen. Så bli inte överraskad om dessa popups är relevanta till din sökning.

Du kan enkelt undvika att att ladda ner detta annonsprogram till din dator. Allt du behöver göra är att vara mer uppmärksam vid nedladdningar från Internet och följ installationsstegen. Se till att avmarkera alla alternativ som erbjuder ytterligare nedladdning av program, såvida du är helt säker på dess pålitlighet. Dessutom rekommenderas det att alltid läsa villkor och avtal innan man går med på att installera ett nytt verktyg.

Ta bort LookForIT Ads från din dator genom att radera den från programlistan i Kontrollpanelen. Glöm heller inte att återställa dina webbläsarinställningar. Nedanför förklarar vi hur man gör detta:

Instruktioner för manuell borttagning av LookForIT Ads

Använd Kontrollpanelen för att ta bort de främsta LookForIT komponenterna och installerare:

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen. Sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8. Ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter LookForIT Ads och/eller andra relaterade program i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort LookForIT Ads från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterat till LookForIT Ads och andra tillägg som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort LookForIT Ads från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt som är relaterat till LookForIT Ads samt applikationer du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort LookForIT Ads från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som är relaterade till LookForIT Ads. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk LookForIT Ads verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som LookForIT Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
april 5, 2014 08:46, april 5, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *