CoolWords Ads - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Reklamprogram
 

CoolWords är ett till annonsprogram som visar massor av annonser när du surfar på nätet. Programmet kommer tillsammans med olika kostnadsfria programvaror som inte är tydlig med att uppmärksamma det under installationen och som heller inte kräver användarens tillåtelse för att laddas hem. CoolWords Ads visas ofta på shopping sidor som Amazon, Ebay osv. För det mesta erbjuder de olika kuponger eller rabatter för att köpa vissa varor till ett billigare pris. Även om det låter som en bra funktion, borde du veta att syftet med dessa annonser är att ta dig till olika webbsidor som är partners med CoolWords och där de kommer definitivt inte kommer lyckas spara dig pengar.

Det värsta med dessa annonser är att du inte kan stoppa deras flöde. Du kommer fortsätta se dem varje gång du surfar på internet och snart kommer de bli väldigt irriterande. Dessutom är CoolWords annonsprogram känd för att spionera på dina surfvanor. Den gör detta för att förbättra relevansen på annonserna. I princip kommer innehållet i annonserna som visas på din dator vara baserade på dina sökord och surfhistorik. 

Om du vill undvika att ladda ner CoolWords ska du vara mer uppmärksam under installationsprocessen vid nedladdningar från internet. Välj alltid Anpassad Installation och följ varje steg. Om du erbjuds att ladda ner ytterligare verktyg som du inte känner igen, se till att avböj. Läs också villkoren på alla nya applikationer som du håller på att installera. Nedanför har vi en guide för hur man tar bort CoolWords annonsprogram om den redan har infiltrerat ditt system.

Instruktioner för manuell borttagning av CoolWords Ads

Använd Kontrollpanelen för att ta bort de främsta CoolWords komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen. Sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8. Ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter CoolWords och/eller relaterade program i listan av program. Jag rekommenderat att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.

Stäng Kontrollpanelen

Ta bort CoolWords Ads från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort de som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort CoolWords Ads från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: Gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare). Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort CoolWords Ads från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som kan kopplas till CoolWords. Du kan också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk CoolWords Ads verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som CoolWords Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
mars 20, 2014 07:46, mars 20, 2014 07:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *