Bubble Dock - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Bubble Dock är ett annonsprogram som kan läggas till i alla webbläsare. Den finns tillgänglig på franska, schweiziska, italienska och spanska. Applikationen erbjuder tillgång till nyheter, spel, Facebook, email, webb TV, YouTube videos, genvägar, appar, RSS, podcasts och mycket mer genom att klicka på ditt skrivbord. Då verktygsfältet är kostnadsfritt, tjänar Nosibay, företaget som äger det, pengar från reklamen som visas. Dessa kan vara popup annonser, reklam i text, olika kuponger och erbjudanden.

Man kan installera Bubble Dock från företagets officiella webbplats men vanligtvis läggs den till i webbläsare utan datoranvändarens avsikt för att använda den. En av de populäraste metoderna är att bunta den med andra programvaror som också är kostnadsfria. Efter att ha laddat ner och installerat sådana program kan du lägga till fler oönskade applikationer, såsom Bubble Dock adware eller till och med verktygsfält som kan orsaka att din startsida och förvalda sökmotor blir kapad.

Om du blir irriterad av reklamen som har Bubble Docks namn på dem, följ instruktionerna nedanför, som kommer hjälpa till att ta bort hotet:

  1. Scanna din dator med anti-sabotageprogram som tar bort annonsprogram och webbläsarkapare. Vi rekommenderar att använda Spyhunter.
  2. Gå till Kontrollpanelen -> Lägg till och Ta bort Program -> Kolla om det finns några okända applikationer som innehåller Bubble Dock i titeln. Om du ser några, ta bort dem. Det är också rekommenderat att ta bort alla andra applikationer som installerades på samma dag.
  3. Ta bort verktygsfältet från alla webbläsarna:
   1. På Internet Explorer: Gå till ”Verktyg” (eller ikonen med kugghjulet på Internet Explorer 9), -> ”Hantera tillägg”, Sök efter Bubble Dock. Om du hittar inlägg, inaktivera dem.
   2. På Google Chrome: Klicka på ikonen med skiftnyckeln eller på ikonen med tre streck längst upp i högra hörnet av skärmen; gå till ”Verktyg” -> ”Tillägg”. Om du ser några tillägg som är relaterade till Bubble Dock, klicka på ikonen med papperskorgen bredvid dem.
   3. På Mozilla Firefox: Gå till ”Verktyg” -> ”Tillägg” ->; ”Tillägg”. Om du ser några tillägg som är relaterade till Bubble Dock, inaktivera dem.
  4. Kolla om din startsida och förvalda sökmotor är ändrade till de du vanligtvis använder. Om du ser okända adresser, ersätt den med din egna, t.ex. google.com.

Automatisk Bubble Dock verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Bubble Dock och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Bubble Dock
     
 

Om författaren

 
maj 25, 2014 08:46, juli 14, 2016 14:53
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *