Ads By Faster Internet - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Faster Internet är ett otäckt reklamprogram som I hemlighet infiltrerar slumpmässiga datorer, samlar in personlig information om användaren och t.o.m. tar skärmdumpar av offrets skrivbord. Även fast det nyligen har funnits flertalet liknande reklamprogram så verkar denna vara ännu mer irriterande och farlig. Faster Internet kan stjäla en hel del viktig information och göra intrång på din integritet.

Vi rekommenderar att använda ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage eller SpyHunter och utföra en full genomsökning av datorn med det. För att ta bort Faster Internet manuellt, följ stegen i instruktionerna angivna nedan i artikeln.

Om reklamerna av Faster Internet

Väl inne så börjar Faster Internet övervaka information relaterade till din hårddisk, moderkort, närverksadapter och annan data. Sedan laddas denna information upp till utvecklarnas central och till sist tas skärmdumpar av ditt skrivbord. Om du på något sätt har konfidentiella dokument öppna då Faster Internet infiltrerar datorn så kan de enkelt nås av kriminella inom internetvärlden. Detta är ett väldigt farligt program och du bör undvika det under alla omständigheter.

Faster Internet kan också generera flertalet reklamer och visa dom under tiden du använder dig av Internet. Reklamerna av Faster Internet är väldigt irriterande eftersom de stör din vanliga internetupplevelse. De flesta användare vill bli av med dom endast för att de är trötta på de konstanta omdirigeringarna. Reklamerna av Faster Internet visas varje gång du använder Internet, och oavsett vilken sida du besöker. Många av dom framkommer på internethandelssidor som t.ex. Amazon eller eBay, inkluderat med reklam-innehåll.

På ett eller annat sätt bör du ta bort Faster Internet så snabbt som möjligt. Detta är för närvarande ett av de mest farliga reklamprogrammen där ute.

Faster Internet spridningsmetoder

Faster Internet följer oftast med packeterad i olika gratisprogram som t.ex. mediaspelare, PDF skapare, nedladdningsverktyg m.m. Programmet informerar aldrig tydligt att tillägget installeras under huvudinstallationen, och att det inte behöver användarens tillåtelse för att installeras. Det kan läggas till under samma tid som du installerar det önskade gratisprogrammet utan din avsikt.

För att undvika en sådan installation så bör du ha ett mer vakande öga under installationsstegen av ditt gratisprogram. Om du väljer ett avancerat installationalternativ så bör du kunna se alla möjliga alterantiv till för installation. Glöm inte att även ta ett titt på villkoren av dina nya nedladdningar med. Neka alltid program som för dig är okända. Att få okända tillägg till datorn är ett bra sätt att skapa problem för datorn.

För att ta bort reklamerna av Faster Internet, ta en titt på våra instruktioner nedan eller genomsök enkelt datorn med ett pålitligt anti-skadeprogram.Automatisk Ads by Faster Internet verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Ads By Faster Internet och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av reklamprogrammet Faster Internet

Du tar bort Ads by Faster Internet genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Ads by Faster Internet installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Ads by Faster Internet and related parasites like Baidu PC Faster , SuperCrypt Ransomware .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Ads by Faster Internet från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Ads by Faster Internet och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Faster Internet, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Ads by Faster Internet från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Ads by Faster Internet. Klicka på papperskorgen bredvid Ads by Faster Internet eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Faster Internet, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Ads by Faster Internet från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Ads by Faster Internet och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Faster Internet, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Ads by Faster Internet från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Ads by Faster Internet ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna Ads by Faster Internet från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Ads by Faster Internet. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Faster Internet, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Manuell borttagning av Ads by Faster Internet

 
Processer:
       
 

Om författaren

 
maj 25, 2016 09:52, maj 25, 2016 09:52
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *