Combo Cleaner recension

Combo Cleaner beskrivs som avancerad och ett av de bästa verktygen för just Mac. Det är ett multiverktyg för att åtgärda fel, virus och skadeupptäckter, samt systemoptimerare.

Din Mac dator är ett konstverk i sig själv, men ändå behöver den pysslas om ordentligt för att fungera optimalt. I det här fallet anses Combo Cleaner vara ett självklart val för företag gällande säkerhet och effektivt arbete av din Mac.

Användarvänligt gränssnitt och 6 huvudsakliga funktioner

Combo Cleaner är precis så tydlig och enkel som det skall vara. Använda med lite eller ingen kunskap kommer definitivt kunna använda det utan problem.

Combo Cleaner Main Screen

På Startsidan av applikationen kommer du hitta nyckeluppgifter om ditt system:s nuvarande hälsa – tillgängligt utrymme på disken, RAM och CPU användning.

På vänstra sidan av menyn har du 6 stycken huvudsakliga funktioner som alla kan starta samtidigt genom att klicka på ”Start Combo Scan” på startsidan. Det är därför den kallas för ”Combo Cleaner” antar vi.

Ett tips – om du inte vill slösa en massa tid och endast vill använda dig av en eller flera av dessa kontroller, kör dom då separat. En kombo kontroll kommer definitivt ta mer tid.

Combo Cleaner Error Deleting files

Endast de allmänna verktygen är kostnadsfria

Efter en kombo genomsökning kommer du få en rapport angående hälsan av disken, stora och duplicerade filer, skadeprogram och virus, samt möjliga risker mot integriteten.

Att radera mer än 4 GB av oönskade filer från applikationscache, nedladdningar, applikationsloggar och papperskorgen får systemet att flyta på bättre, så det är definitivt värt att utföra. Se bara till att du kontrollerar nedladdningar innan du automatiskt raderar dom.

Bad review of combo cleaner

Å andra sidan så misslyckades Combo Cleaner radera särskilda filer och föreslog att dessa skulle tas bort manuellt:

Det låter dig också ta bort stora filer enkelt och samma sak gäller dubbletter.

good review combo cleaner

Allt-i-allo så är applikationen snabb, effektiv och välfungerande för att rensa skräpfiler från din Mac och hålla datorn organiserad. Det bästa med allt – alla dessa funktioner är kostandsfria, så du behöver inte uppgradera till Premium om skadeprogram och virus inte är någonting som bekymrar dig.

Combo Cleaner som ett anti-skadeprogram och antivirus för Mac

Det första vi skulle vilja dra din uppmärksamhet emot är – det är inte så snabbt. Till skillnad från t.ex. Reimage är Combo Cleaner betydligt slöare på att söka efter virus. Bortsett från det så fungerar det bra och snabbt.

Combo cleaner price

Det finns vissa kommentarer som dessa, som klagar på att Combo Cleaner misslyckas med att upptäcka virus:

Det kan vara så att programmet misslyckas med att upptäcka skadeprogram på grund av bristen av virus i deras databas. Det finns däremot inga tvivel om att deras sökmotor, uppdateringar av virus databasen eller vanliga uppdateringar fungerar som de ska. Om den här funktionen är av stor vikt för dig, då föreslår vi att du använder dig av en av de större programmen som t.ex. Malwarebytes Anti-Malware för Mac.

Kunder är däremot till störst del glada att Combo Cleaner tillhandahåller en bra kvalitet för ett överkomligt pris.

En hel del användare hänvisar till funktionen för avinstallation som väldigt bra – den kan ta bort applikationer som är svåra att avinstallera. Tyvärr finns denna funktion endast i Premium utgåvan.

Priser:

Självklart kan den kostnadsfria versionen användas och tillåter dessa funktioner:

 • Rensa disken;
 • Upptäck stora filer;
 • Upptäck duplicerade filer;
 • Genomsökning av virus och skadeprogram;

För att låsa upp de andra funktionerna behöver du köpa Premium versionen som kostar 63 USD per år, eller 52 USD för halvår. Priset för Combo Cleaner hamnar i mitten jämfört med andra liknande verktyg, därav är priset definitivt överkomligt.

Slutsats:

Verktyget Combo Cleaner är ett fantastiskt bättringsprogram som även kan skydda din Mac från virus. Eftersom nästan alla funktionerna är kostnadsfria så rekommenderar vi definitivt att du införskaffar detta.

Gällande skyddet mot skadeprogram och virus, så kan det gå åt två håll – du kanske blir tacksam för att farliga virus attacker stoppas, eller så kanske du blir irriterad eftersom du betalade för Premium versionen och det misslyckades att upptäcka dessa virus snabbt nog.

Positiva sidor av Combo Cleaner

 • Enkelt och användarvänligt gränssnitt
 • Körs smidigt
 • Kan ta bort applikationer som misslyckats att avinstalleras
 • Kostnadsfria funktioner

Negativa sidor av Combo Cleaner

 • Ytterligare funktioner kostar
 • Upptäcka virus tar lite tid (mer än det borde)
 • Misslyckas att radera särskilda filer från cache
 • Ingen provperiod för anti-skadeprograms funktionen

Källa: https://www.2-viruses.com/reviews/combo-cleaner

Läs "Combo Cleaner recension" på andra språk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *