WinThruster virus - Hur tar man bort

WinThruster är en systemoptimerare som är kompatibel med alla Windows versioner: 10, 8, 7, Vista och XP. Syftet med verktyget är att snabba på klienternas operativsystem genom att rensa Windows register från gammalt innehåll. Programmet lovar att tillhandahålla en genomgående genomsökningsteknologi som används för att leta i systemet efter relevanta problem som kan orsaka problem med prestanda.

Solvusoft Corporation beskrivs som ett Microsoft Gold certifierat programutvecklings-företag. Det USA-placerade företaget kan vara tillförlitlig till en viss gräns, men vi har läst alldeles för många rapporter från tidigare användare som indikerar att deras program inte förbättrar, utan istället försämrar kapaciteten av deras Windows system.

Den här register-rensaren liknar både SlimCleaner och PC Speed Maximizer. De flesta av dessa brukar bifoga samma funktioner på samma sätt utan några ändringar.


WinThruster analysis


WinThruster installater

Varför de flesta systemoptimerare är ett bedrägeri

För att vara säkra körde vi Setup_WinThruster_2016.exe genom flertalet pålitliga säkerhetsprogram och resultatet visade tydligt att ett sådant verktyg inte ska laddas ned. 22 av 62 genomsökare listade den körbara filen som misstänksam: Det markerades som Trojan/Win32.TSGeneric, W32/Trojan.XWVJ-8199, Program.Unwanted.952, Riskware/SlowPCfighter, PUP.Optional.Solvusoft, Artemis!Trojan och PUA.Winthrust. Dessa indikationer bör få dig att förstå att applikationen inte är bra för dig och du bör aldrig ta emot det, inte ens om du får en gratis provperiod.


WinThruster virus

Problemet med majoriteten av register-rensare och optimerare som t.ex. WinThruster är att de överdriver hotbilden för att tjäna pengar. Även om de åtgärdar något fel så har dessa ingen stor påverkan på datorns hastighet (Wikipedia). Det har inga unika funktioner och måste därför förlita sig på att skrämma användare för att tjäna pengar.


WinThruster

Användare är välkomna att testa de huvudsakliga funktionerna av den här optimeraren och besluta om vill registrera sig för det fullständiga medlemskapet. Det inkluderar ett ettårigt medlemskap med programmet för 39,95 USD. Gratisversionen kan laddas ned på att par sekunder och är helt kostnadsfri, men det har inte alla de annonserade komponenterna. Fulla versionen av WinThruster är den enda som kan vara bra nog att reparera problem i datorn, minska laddningstider, ta bort PC-skräp, utöka livslängden av datorn och återställa systemprestanda. Däremot är det inte riktigt sant.

I huvudsak är de flesta systemoptimerare misslyckade och kan anses som värdelösa eftersom deras funktioner är ytterst begränsade. De kanske kan ta bort ett par gamla filer, men ett verktyg av låg kvalitet som den här kan enkelt fela och ta bort filer som faktiskt är viktiga för en välfungerade enhet. Under den kostnadsfria provperioden kommer klienterna konstant hotas med att deras enhet är allvarligt skadad. Självklart behövs den fulla versionen för nästan 40 USD med för att kunna åtgärda detta. Tro dock inte på detta och se till att du blir av med det istället så fort som möjligt.

Bli av med den här skurkaktiga applikationen

Det är ganska svårt att avgöra till vilken kategori som WinThruster tillhör. Det vore kanske mest lämpligt att placera verktyget som ett potentiellt oönskat program (PUP) som kan levereras till användare utan deras vetskap. För att resan upp dessa infektioner rekommenderar vi dig att du genomsöker ditt system med pålitliga verktyg som skyddar din dator mot ytterligare skada. Det finns ett flertal säkerhetsverktyg som fann den här systemoptimeraren skadlig – Reimage, Spyhunter eller Hitman är några.

En systemoptimerare kan rekommenderas för dig under tiden du installerar ett annat program. Om du noterar en sådan applikation som marknadsförs som väldigt användbar och dessutom kostnadsfri, se då till att du läser villkoren så du vet vad du går med på. Det är bäst om du alltid nekar dessa erbjudanden direkt.

Innan nedladdning av ett program, se då till att du utför en komplett analys om det. Om det är svårt att hitta information om verktyget, då kan det potentiellt vara farligt. Läs recensioner, artiklar eller annat om programmet som du funderar på. Om du t.ex. funderar på att köpa eller ladda ned en kostnadsfri version av programmet nämnt i den här artikeln, då hoppas vi att vi hann nå dig innan det hände.

Du tar bort WinThruster virus genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som WinThruster virus installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till WinThruster virus .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort WinThruster virus från dina webbläsare

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Winthruster Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Winthruster Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-winthruster-virus

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *