PC Speed Maximizer - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Falska systemverktyg
 

PC Speed Maximizer är en usel register rengörare. Även om designen och sättet den fungerar på kan få den att verka som ett professionellt och legitimt program, borde man inte bli lurad av dess första intryck. PC Speed Maximizer är endast en bluff som vill tjäna pengar på dig. Du kanske märker att deras scannar är omöjligt snabba och att den visar massor av felmeddelanden på din PC utan en bra förklaring. Ännu värre är att applikationen hittar tusentals fel i ett rent PC system.

Programvaran distribueras genom buntade installerare även känd som program som installerar flera erbjudanden utan en bra förklaring till varför du behöver dem. Efter att den har installerats, börjar PC Speed Maximizer scanna din dator och visar flera varningar som informerar om att ditt system fungerar dåligt. Den lovar att lösa problemen och förbättra din PCs prestanda, allt du behöver är att köpa den fullständiga versionen. Det här så bluffmakare lurar människor att spendera deras pengar på ett värdelöst köp. De flesta av problemen som upptäcks är inte viktiga och ibland är de inga problem alls. Därför rekommenderar vi att inte använda dåliga register rengörare som denna.

Tro inte på några av PC Speed Maximizer meddelanden och lägg definitivt inga pengar på den fullständiga versionen. Jag rekommenderar att avinstallera PC Speed Maximizer från din PC och om avinstallationen misslyckas (händer hela tiden med dåliga register rengörare), borde du scanna din PC med anti-sabotageprogram som spyhunter.

Automatisk PC Speed Maximizer verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som PC Speed Maximizer och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from PC Speed Maximizer
     
 

Om författaren

 
maj 22, 2014 11:33, maj 22, 2014 11:33
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *