Win Tonic - Hur tar man bort

Det potentiella oönskade programmet (PUP) Win Tonic är inte ett virus, men det kan ta sig in i användares datorer utan deras tillåtelse. Det finns många skurkaktiga säkerhetsprogram där ute, både för Windows och för Mac: Advanced Mac Cleaner, Malware Crusher och Wise System Mechanic. När det gäller det skurkaktiga programmet Win Tonic, så är det avsett för användare som har Windows OS. På deras officiella hemsida beskrivs Win Tonic som ett fullständigt skyddsprogram för Web- och Windows, samt att det tillåter dig att resa hårddisken på utrymme och förbättra prestandan i systemet till en helt ny nivå.

Användare uppmuntras att ladda ned gratisversionen av programmet, men det kommer inte förbättra ditt Windows operativsystem. Det kommer endast tillåta dig att genomföra genomsökningar som sedan varnar dig för flertalet skadliga program. Detta skrämseltaktiker får användare att känna sig tillräckligt hotade för att köpa den fullständiga versionen av Win Tonic för 23.95 EURO. Vi tycker däremot inte att sådana vilseledande strategier är lämpligt (Lär dig hur du skyddar dig mot skrämsel strategier).
Spendera inte 23.95 EURO för Win Tonic: det är ett misstänksamt säkerhetsprogram

Enligt en genomgående analys, så identifieras det oönskade programmet Win Tonic som skadlig av flertalet pålitliga antivirus program. De upptäckte säkerhetsprogrammet som “Win32.Trojan.WisdomEyes.16070401”, “PUP.Optional.WinTonic”, “Program.Unwanted.2349” och “Trojan Starter”. Vårt lag av forskare har även upptäckt att Win Tonic har kapacitet att ladda ned filer från internet, indikation av s.k. ”bot communication commands”, samt kan övervaka knapptryckningar (Keyloggers: Detektorer, PC Övervakare, Keylogger Program). Dessutom syns skadliga moment i samband med en kontaktad värd.

Det kan också vara så att det oönskade programmet Win Tonic främjas av slumpmässiga popup-meddelanden, som hävdar att du bör rengöra ditt Windows operativsystem. I nästkommande del av artikeln kommer vi att diskutera tekniker av s.k. ”bundling” som kan vara ett av de huvudsakliga sätten som detta skurkaktiga säkerhetsprogram använder för distribution (12 Nedladdningar som smyger in oönskade program i din PC). Medan programmet kan se hjälpsamt och användarvänlig ut, så hoppas vi att du väljer ett mer pålitligt anti-skadeprogram som skyddar din dator mot virus. Fortsätt gärna läsa för att ta reda på hur du kan ta bort det oönskade verktyget och förhindra att liknande installationer sker i framtiden.

Huvudsakliga strategier för distribution av det oönskade programmet Win Tonic

Win Tonic kan laddas ned från sin officiella hemsida, däremot misstänker vi att det inte är dess ägares huvudsakliga väg för distribution. Vi tror att det misstänksamma verktyget distribueras via paketeringar (bundles) av program. Detta betyder att under installationen av ett annat program, så kan du erbjudas att installera ytterligare verktyg. Under själva installationen så är det alltid bäst att välja ett avancerat läge. Då blir det mycket enklare att neka installation av ytterligare programvara.

Innan du installerar ett annat verktyg, vänligen kontrollera om det är pålitligt och att säkerhetsprogram inte ser det som potentiellt oönskat. Därav bör du endast installera program som är trovärdiga och anses vara hjälpsamma och effektiva av andra användare. Eftersom du letar efter ett anti-skadeprogram, så föreslår vi dig att du installerar Reimage eller Spyhunter. Båda dessa program är väl anpassade för att även upptäcka de senaste skadeprogrammen. Du kommer att kunna genomföra genomsökningar när det passar dig och ta reda på ditt systems nuvarande tillstånd. Du kan också ta bort Win Tonic manuellt. Öppna kontrollpanelen och hitta det misstänksamma verktyget som du vill ta bort.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Win Tonic och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Win Tonic och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-win-tonic

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *