Myway Hijacker - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Sökmotorskapare
 

Myway hijacker är en semi-skadlig sida och webbläsartillägg skapad av Mindspark som uppger sig för att vara ett genuint sökverktyg. Programmet gjordes av cyberkriminella som annonserar på olika kommersiella webbplatser och försöker få information om användarens surfvanor för att sälja det vidare till en tredje part. När den väl är inne i systemet, tar Myway hijacker över din webbläsare och omdirigerar alla dina sökresultat till search.myway.com Den här webbplatsen är inte trygg och dessutom visar den massor av annonser på första sidan av dina sökresultat. Faktum är att du måste skrolla ner för att se de riktiga (och inte sponsrade) resultaten.

 

De flesta annonser som visas av Myway hijacker är osäkra och innehåller länkar till kompromissade hemsidor. Av den anledningen, borde du omedelbart ta bort den från din dator och återställa dina webbläsarinställningar om du har märkt att någon av dina webbläsare påverkats av den här kaparen.

Myway hijacker kan infiltrera ditt system tillsammans med olika kostnadsfria program från nätet. Det är högst rekommenderat att vara mer uppmärksam på nedladdningar från internet. Du borde alltid välja Anpassad Installation, följa varje steg i installationen och tillåt aldrig att några ändringar med okända konsekvenser att ske i ditt system.

För att ta bort Myway hijacker måste du först och främst ta bort My Way Search Assistant tillägg från ditt system. Sedan rekommenderar jag att scanna din PC med ett betrott anti-spionprogram som till exempel Reimage, för att vara säker på att ditt system är fullkomligt rent. Återställ till sist dina sökinställningar i webbläsaren. Nedanför förklarar jag hur man gör detta.

Instruktioner för manuell borttagning av Myway hijacker

Använd Kontrollpanelen för att ta bort de främsta Myway hijacker komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen. Sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8. Ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Jag rekommenderat att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Reimage kan vara till stor nytta.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Myway hijacker från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort de som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Myway hijacker från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe kan du inaktivera den eller ta bort den.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: Gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Myway hijacker från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort allt du inte behöver. Du kan också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk Myway hijacker verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Myway Hijacker och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Myway hijacker
     
 

Om författaren

 
mars 14, 2014 08:46, augusti 2, 2017 10:56
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *