Tab.lightningnewtab.com Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Om du konstant blir omdirigerad till Tab.lightningnewtab.com medan du surfar på Internet, se upp för att den här webbplatsen är relaterad till aktiviteter av annonsprogram. Vanligtvis visar den olika sponsrade annonser och försöker ta dig till kommersiella webbplatser. Om din Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome blivit påverkad av Tab.lightningnewtab.com popup, se till att du tar bort den så fort som möjligt.

Vanligtvis läggs annonsprogram som orsakar detta och liknande program, till i slumpvalda datorer medan användaren installerar gratisprogram och spridprogram från Internet. Av den anledningen är det högst rekommenderat att datoranvändare är mer uppmärksamma på vad de installerar och i fall deras nedladdningar innehåller ytterligare tveksamma buntar. Om du ser att programmet du håller på att ladda ner också erbjuder att installerar ytterligare applikationer som du inte känner till, borde du alltid avstå från dem.

Om du märkt att Tab.lightningnewtab.com popups stör ditt surfande, betyder det att din dator redan blivit påverkad. Du borde aldrig ignorera dem, även om du inte klickar på den här webbplatsen, kommer annonsprogrammet fortsätta befinna sig i ditt system. Sådana program kan spåra information om din surfupplevelse eller stjäla känslig information och ge det vidare till en tredje part. För att undvika ytterligare skador, se till att du tar bort Tab.lightningnewtab.com popup om du har märkt av den på någon av dina webbläsare. Kolla guiden nedanför för att lära dig hur man gör detta.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Tab.lightningnewtab.com popup komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Tab.lightningnewtab.com och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Tab.lightningnewtab.com popup från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterad till Tab.lightningnewtab.com och som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Tab.lightningnewtab.com popup från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt som är relaterat till Tab.lightningnewtab.com och de du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Tab.lightningnewtab.com popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, särskilt om de liknar Tab.lightningnewtab.com. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

 1. Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Tab.lightningnewtab.com popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Lightning Newtab och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juni 15, 2014 09:46, juni 15, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *