Turbo Your Pc recension

Turbo Your PC är ett kontroversiellt verktyg och du bör verkligen tänka om innan du köper det.

Det stöttas som ett användbart verktyg som skall tillåta dig att optimera och utöka datorns prestanda. Dock finns det flertalet problem som du bör överväga. Först och främst så är inte Turbo Your PC gratis som det sägs. Gratisversionen genomsöker endast din dator, men för att få tillgång till några funktioner så behöver du köpa premium versionen av programmet. Andra är att det är för otydligt över vilka förbättringar som görs och vilka specifika problem du behöver lösa med det här programmet.

Du kan ladda ned det gratis hos http://www.turboyourpc.com (se bilden nedan).

Screen Shot 2015-09-29 at 16.14.18

Installationen är väldigt enkelt och du kommer att ha Turbo Your PC installerad på några få minuter. Nästa steg är att genomsöka datorn med det. En genomsökning tar oftast 10-15 minuter. Efter det så kommer du att se resultat om vilka problem genomsökning fann (se bild nedan).

Screen Shot 2015-09-29 at 12.57.03

Som du kan se så hävdar Turbo Your PC att du inte använder datorns resurser effektivt och den övervägande prestandan av din dator kan förbättras. Dock så specificerar det inte vad det kommer att göra och därav så säger en del användare att det är ett bedrägeri.

Om du en bit framåt skille klicka på ”fix issues” så kommer du vara tvungen att aktiviera kontot fullt ut. Det kommer att kosta dig 10.83$. Betalningsfönstret ser ut såhär:

Screen Shot 2015-09-29 at 15.53.35

Om du finner att Turbo Your PC är användbart så kan du beställa premium versionen och använda det. Det kommer inte att orsaka några internetbaserade säkerhetshot. Dock lär det knappast gynna dig på något sätt, och därför bör en investering i programmet tänkas över.

Källa: https://www.2-viruses.com/reviews/turbo-your-pc

Läs "Turbo Your Pc recension" på andra språk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *