Oshi Defender recension

OSHI Defender är ett kraftfullt allt-i-ett anti-skadeprogram som kan skydda ditt system från alla möjliga typer av infektioner, som t.ex. kaparprogram, trojaner, reklamprogram m.m. Användare älskar dess användarvänliga gränssnitt och effektivitet. Detta anti-skadeprogram anses vara ett av de bästa när det kommer till att hitta och eliminera infektioner. Dessutom så har det en stor databas för infektioner som regelbundet uppdateras.

Utvecklarna av detta anti-skadeprogram hävdar att 99% av alla datorer där ute är infekterade med någon form av skadeprogram, därav bör varje enhet vara skyddad med ett anti-skadeprogram. Dessutom stöttas OSHI Defender som ett av de bästa verktygen på marknaden när det kommer till att hitta skador, anledningen är att databasen täcker 99% av de skadeprogram som existerar. Vi kan varken bevisa eller neka dessa siffror, så endast användare kan avgöra om verktyget är så kraftfullt som det presenteras.

OSHI Defender har en stark genomsökare som kan kontrollera varje fil som finns lagrad på din dator. Om någon fil matchar (verkar vara densamma) filen i databasen, då kommer filen att omgående stängas ned (innan genomsökningen ens är slutförd), sedan kan du besluta om den filen skall elimineras eller behållas. Dock går det endast att eliminera den skadliga filen i Premium-versionen, så för att göra det behöver du betala 47,43$. Det är inte en stor kostnad gemfört med andra liknande anti-skadeprogram som finns på marknaden. Dessutom erbjuder OSHI Defender en gratis 30 dagars provperiod av premium-versionen så den hinner utvärderas innan köpet.

Om det finns en mer egenskap som skiljer OSHI Defender från andra liknande anti-skadeprogram så är det övervakningen av tillägg till webbläsare. De flesta anti-skadeprogrammen är fantastiska med att upptäcka och eliminera virus, men de flesta misslyckas med att skydda webbläsarna och upptäcka virus som körs som tillägg till webbläsare. OSHI Defender är riktigt bra på detta då det kan övervaka olika tillägg och verktyg till webbläsare och upptäcka de som är skadliga. Alla sökmotorskapare och reklamprogram körs som ett tillägg till webbläsare, så detta är oerhört viktigt.

Varför vi älskar OSHI Defender

OSHI Defender tilldelas en hel del fantastisk feedback, och det mesta är tack vare deras användarvänliga applikation. Användare älskar det eftersom det är enkelt att använda och det förklarar tydligt för den vanliga användaren. Så om inte du heller är en data-expert så är OSHI Defender ett riktigt bra alternativ som skydd mot skadeprogram och olika virus.

Varför användare inte tycker om OSHI Defender

En hel del användare klagar på att OSHI Defender genomsöker väldigt länge när det startas. Dock är detta endast delvis sant. Den första genomsökningen när du installerar anti-skadeprogrammet tar alltid mer tid än en vanlig genomsökning. Detta beror på att det måste kontrollera alla lagrade filer, register och andra liknande komponenter. Genomsökningen kan ta upp emot två timmar, så du behöver inte sitta och kontrollera hur maskinen agerar, låt det köras i bakgrunden och återgå till ditt vanliga arbete. Genomsökningar därefter som kommer att utföras regelbunden tar mindre tid. Efter att genomsökningen slutförts kommer du att presenteras med en detaljerad analys om din dators säkerhet och möjliga hot som finns i den. Denna rapport är också användarvänlig, så du kommer att kunna förstå vad som försegår.

Positiva sidor av OSHI Defender

Användarvänligt gränssnitt, enkel att använda

Allt-i-ett verktyg

Hög träffsäkerhet för skador (99%)

Engångsbetalning för Premium-versionen

Kan användas på upp till tre enheter

 

Negativa sidor av OSHI Defender

Endast en betald version kan ta bort infektioner

Endast kompatibel med Windows

Källa: https://www.2-viruses.com/reviews/oshi-defender

Läs "Oshi Defender recension" på andra språk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *