Youtube Accelerator - Hur tar man bort

Youtube Accelerator

Youtube Accelerator är ett potentiellt oönskat program som marknadsförs som ett verktyg för Windows, för att accelerera hastigheten på videos och förbättra Youtube videos prestanda. Den påverkar huvudsakligen Internet Explorer men i vissa fall kan den också påverka Mozilla Firefox och Google Chrome. Youtube Accelerator visar popups på infekterade datorer och frågar dig om du vill öka hastigheten på Youtube videos. Dock visas den när programmet redan är installerat så, av den anledningen, kategoriseras den som ett potentiellt oönskat program (eng: PUP).

När den väl är inne, ändrar Youtube Accelerator din startsida till home.speedbit.com. Den här sidan är känd för att orsaka omdirigeringar till kommersiella webbplatser, inklusive kompromissade sidor och kapa dina sökresultat. Programmet avslöjar inte om att göra ändringar i din webbläsare och detta är ytterligare en anledning till att klassa den här applikationen som oönskad. Dessutom kan Youtube Accelerator installera andra oönskade programvaror på din dator, som kan orsaka olika säkerhetsrelaterade problem.

Om du undrar hur det här programmet lyckades ta sig in i din dator, är det ganska enkelt att förklara. Youtube Accelerator kommer oftast tillsammans med gratisprogram och spridprogram. För att undvika nedladdningen, måste du vara mer uppmärksam under installationsstegen på alla nya program som du laddar ner, även om det är en välkänd programvara. Följ varje steg och om du kan se några valfria nedladdningar som erbjuder att ändra din startsida/sökleverantör eller göra andra ändringar, se till att avmarkera kryssrutan bredvid dem, såvida du vet att ändringarna kommer vara fördelaktiga.

För att ta bort Youtube Accelerator, gå till Kontrollpanelen, listan Lägg till/Ta bort program och avinstallera allt som är relaterat till Youtube Accelerator därifrån. Vissa versioner av den här kaparen installerar programvara som hindrar webbläsarinställningar från att ändras. För att identifiera dem, kan scanning med Spyhunter eller annat betrott anti-spionprogram vara användbart. Sedan kan du avinstallera tilläggen och återställa inställningarna i webbläsaren.

Hur man tar bort Youtube Accelerator från Internet Explorer (äldre versioner):

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet;
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer;
 3. Ta bort home.speedbit.com och allt relaterat till Youtube Accelerator från listan.

Hur man tar bort Youtube Accelerator från IE 11:

 1. Klicka på ikonen inställningar (överst till höger)->Hantera Tillägg;
 2. Välj Sökleverantörer;
 3. Ändra standardsökmotorna till Bing eller Google;
 4. Om någon av dessa sökleverantörer inte finns tillgängliga, följ ”Hitta fler sökleverantörer” i nedre delen av skärmen och installera Google.

Hur man tar bort Youtube Accelerator från Firefox:

 1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera den. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.
 6. Om inställningarna återkommer och inget dyker upp vid scanning med anti-sabotageprogram: Stäng Firefox, öppna Utforskaren och skriv in %AppData% i adressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Döp om den här filen om den existerar och starta Firefox igen. Du kommer behöva repetera de ovanstående stegen igen.

Hur man tar bort Youtube Accelerator från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält.
 2. Välj inställningar.
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer.
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan.
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid Start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor).
 6. Om din Ny Flik sida är kapad, måste du scanna med ett anti-sabotageprogram eller använda tillägget New Tab Redirect från Chrome Store.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Youtube Accelerator och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Youtube Accelerator och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-youtube-accelerator

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *