Yaimo.com Virus - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

Yaimo.com virus är en till webbläsarkapare som använder sig av orättvisa metoder för att installeras på datorer och dessutom orsakar den mycket problem för datoranvändare. Den ägs av företaget Mpagosx s.l och är registrerad i Barcelona, Spanien. Tyvärr är den inte en legitim applikation och den imiterar bara pålitliga söktjänster. Faktum är att den leder till många omdirigeringar och ändringar i dina webbläsarinställningar som kan påverka ditt vardagliga surfande.

När den är inne i datorn kommer Yaimo.com virus ersätta din startsida och sökleverantör. Vanligtvis läggs programmet till utan användarens kännedom när de installerar gratisprogram från Internet. Det är ett vanligt sätt att distribuera nya program på, genom att bunta dem med gratisprogram, såsom musik/videospelare, PDF-skapare, etc. Användare borde vara försiktigare med installationer från Internet för att undvika detta och liknande ändringar i deras webbläsarinställningar.

Yaimo.com virus ändrar dina sökresultat genom att lägga till sponsrade och kommersiella webbsidor och ofta omdirigerar dem dig till okända sidor. Den kan också spåra din nätaktivitet och sedan lämna över den här informationen till tredje parter som använder den i marknadsföringssyften. Yaimo.com virus ökar också risken till att bli infekterad med ett sabotageprogram, då den omdirigerar dig till skadliga webbplatser som kan distribuera virus och potentiellt oönskade program.

Det är rekommenderat att ta bort Yaimo.com virus från ditt system så fort du har upptäckt den i din PC. Först borde du ta bort allt som är relaterat till den här kaparen i Kontrollpanelen, listan Lägg till/Ta bort Program. För att återställa din förvalda sökleverantör manuellt, följ instruktionerna nedanför:

Special instruktioner för borttagning av Yaimo.com virus

Hur man tar bort Yaimo.com virus från Internet Explorer (äldre versioner):

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet;
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer;
 3. Ta bort Yaimo.com från listan.

Hur man tar bort Yaimo.com virus från IE 11:

 1. Klicka på ikonen inställningar (överst till höger)->Hantera Tillägg;
 2. Välj Sökleverantörer; 
 3. Ändra standardsökmotorna till Bing eller Google;
 4. Om någon av dessa sökleverantörer inte finns tillgängliga, följ ”Hitta fler sökleverantörer” i nedre delen av skärmen och installera Google.

Hur man tar bort Yaimo.com virus från Firefox:

 1. Skriv about:config i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv keyword.url i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv browser.search.defaultengine i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv browser.search.selectedengine i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter browser.startup.homepage. Högerklicka på den och radera.
 6. Sök efter browser.newtab.url. Högerklicka på den och radera. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.
 7. Om inställningarna återkommer och inget dyker upp vid scanning med anti-sabotageprogram: Stäng Firefox, öppna Utforskaren och skriv in %AppData% i adressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Döp om den här filen om den existerar och starta Firefox igen. Du kommer behöva repetera de ovanstående stegen igen.

Hur man tar bort Yaimo.com virus från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält.2.Välj inställningar.3.Välj Grunderna->Hantera sökmotorer.4.Radera onödiga sökmotorer från listan.5.Gå tillbaka till inställningar. Vid Start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor).6.Om din Ny Flik sida är kapad, måste du scanna med ett anti-sabotageprogram eller använda tillägget New Tab Redirect från Chrome Store.

Ta bort genväg kapare (alla webbläsare) (valfri):

Om din webbläsare öppnar sidan Yaimo.com endast vid start, försök detta:

 1. Högerklicka på din webbläsares ikon. Välj Egenskaper;
 2. Öppna fliken Genväg;
 3. Ta bort Yaimo.com del i dialogrutan.

Automatisk Yaimo.com virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Yaimo.com Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Yaimo.com virus
     
 

Om författaren

 
september 3, 2014 14:23, september 3, 2014 14:23
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *