WowCoupon Ads - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
Andra namn: WowCoupon Deals
 

WowCoupons är ett tillägg till sökmotorer och kan läggas till hos Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome och visas massvis av reklamer då du använder Internet. Programmet är ämnat att ge kuponger eller erbjudande koder som kan användas för att handla olika saker på Internet billigare. Detta är huvudmålet för WowCoupon. Verkligheten är dock att denna applikation reklamför olika återförsäljare på Internet och försöker öka populariteten hos deras hemsidor.

Så fort detta reklamprogram har lagts till på din sökmotor så börjar den följa din internetaktivitet. Denna applikation registrerar vilka internetsökningar du gör samt vilka hemsidor du oftast besöker. Denna information används sedan för att generera reklam mer intressant samt relevant för dig så att chansen ökar att du klickar på deras reklamlänkar. Eftersom WowCoupons reklamer innehåller länkar till olika tredjeparts hemsidor, så när du väl klickar på dessa omdirigeras du till dessa hemsidor och gynnar deras trafik.

Inte nog med att det är osäkert att besöka dessa utan de konstanta omdirigeringarna gör din internetupplevelse väldigt irriterande. Dessutom, faktumet att WowCoupon följer dina internetvanor så ökar risken att de sprider denna information vidare till tredjeparter som kan använda detta i marknadsföringssyfte och involvera dig i fler problem.

För att undvika infiltration av WowCoupon så bör du se till att inte installerade det om du någonsin besöker dess officiella hemsida. Samt ladda aldrig ned några verktyg från hemsidor med dåligt omdömme. Det finns även risk att programmet kommer packeterat med dina legitima nedladdningar. Kontrollera alltid installationsstegen av nya applikationer och acceptera inga okända verktyg som erbjuds.

Ta bort WowCoupon reklamer från din dator så fort du märker av dessa på din dator. Se instruktionerna nedan om hur du gör detta:

Manuell borttagning av WowCoupons reklamer

Använd kontrollpanelen för att ta bort WowCoupons huvudsakliga komponenter

 1. Gå in på kontrollpanelen. På Windows XP/ Vista/ 7 öppna Start – Kontrollpanelen – Lägg till / Ta bort program eller Avinstallera. På Windows 8 så skriv in Kontrollpanelen i sökfältet och leta sedan efter Avinstallera ett program. Du kan behöva bekräfta att du är administrator i båda fallen.
 2. Leta efter WowCoupon och/ eller liknande innehåll i programlistan. Som standard är det rekommenderat att även ta bort Yontoo, WebCake, allt innehållande ”Savings” eller ”Coupon” relaterat. Genomsöka datorn med ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Stopzilla, de bör ge dig en hum om vad som bör tas bort.
 3. Stäng ned kontrollpanelen.

Ta bort WowCoupon reklamer från Internet Explorer

 1. Klicka på Kugghjulet – Hantera tillägg.
 2. Gå igenom Alla tillägg under Visa. Ta bort allt WowCoupon relaterat och innehåll som du inte känner till som inte är skapat av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng ned inställningarna.

Ta bort WowCoupon reklamer från Firefox

 1. Skriv in about:addons i sökrutan.
 2. Gå igenom Extensions and addons listan vilket innehåller tillägg och instickmoduler. Ta bort allt WowCoupon relaterat och innehåll du inte känner till som inte är skapade av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe.
 3. Som en extra åtgärd så kan du återställa Firefox. Klicka på de tre horisontella linjerna till höger om sökfältet -> Klicka på frågetecknet (hjälpmenyn) -> Starta om utan tillägg. Klicka sedan på Återställ Firefox när Firefox startar om.

Ta bort WowCoupon reklamer från Google Chrome

 1. Skriv in chrome://extensions i sökrutan eller på svensk version klicka på de tre horisontella linjerna, välj Verktyg och sedan Tillägg.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort allt du inte behöver, speciellt WowCoupon relaterat. Om du är osäker så inaktivera dessa tillfälligt.
 3. Starta om Chrome.
 4. Som en extra åtgärd kan du skriva in chrome://setting i sökrutan (eller densamma som nummer 1 ovan på svensk version), klicka på advanced settings (avancerade inställningar) längst ned. Där finner du Reset Chrome, eller Återställ Chrome.

Notering:

Om du har hittat ett tillägg som inte går att ta bort från sökmotorn så måste de antingen tas bort från kontrollpanelen eller med ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter, malwarebytes eller avinstallerarprogram som RevoUninstaller.

Automatisk WowCoupon Ads verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som WowCoupon Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

WowCoupon Ads skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
januari 28, 2015 13:46, januari 28, 2015 13:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *