Chromebrowser.windowsdesk.net Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Chromebrowser.windowsdesk.net popups är irriterande meddelanden som kan dyka upp under tiden du använder Internet med Google Chrome. Meddelandet kan visas helt på måfå med varningar om att ditt nätverk är under risk tack vare en kapare av sökmotorer. Var försiktig då detta endast är ett bedrägeri skapat för att tjäna enkla pengar. I den här artikeln kommer du lära dig mer om detta irriterande popup meddelande samt hur man löser det problemet.

Om Chromebrowser.windowsdesk.net popup

Chromebrowser.windowsdesk.net är en hemsida med syfte att hämta känslig och privat information. Reklamprogrammet skapare använder detta för att sprids reklam och installera potentiellt oönskade program till datorer på måfå. Om hemsidan dyker upp på din sökmotor från ingenstans så har din dator troligen blivit infekterad. Du bör inte ignorera detta ifall du inte vill möta riskfyllda konsekvenser mot säkerheten.

Här är ett popup meddelande som du kan se på en infekterad sökmotor:

The page at chromebrowser.windowsdesk.net says:

Chrome Alert

Suspicious Activity Detected. Chrome may get stuck as an anonymous activity has found.

To fix, please call our Support at 844-503-3659 (toll Free) immediately.

Som du kan se så varnar den om en okänd aktivitet på din dator och uppmuntrar dig att ringa efter hjälp för att ordna till det eventuella problemet. Normala användare lyckas inte stänga detta så enkelt och ringer då istället numret angivet i Chromebrowser.windowsdesk.net popup meddelandet och hoppas att telefonsamtalet ska lösa problemet. Tyvärr så är sanningen en annan. Om du ringer det här numret så kommer du troligen bli övertalad att köpa ett värdelöst program.

chromebrowser-windowsdesk-net-popup

Detta är en av metoderna för att sprida reklamprogram, tillägg till sökmotorer samt andra applikationer som inte bidrar med något. Faktum är att du stöta på flera risker tack vare dessa installationer. Reklamprogram har en tendens att generera massvis av reklamer och störa användarens dagliga aktivitet på Internet.

Chromebrowser.windowsdesk.net popups spridningmetoder

Chromebrowser.windowsdesk.net popups är en konsekvens att ett reklamprogram som har infiltrerat datorn, vanligtvis via nedladdning av ett gratisprogram från Internet. Det är starkt rekommenderat att du är mer noggrann med vad du installerar till datorn och unvika packeteringar som följer med gratisprogrammen. Bästa sättet att undvika att installera reklamprogram är att vara mer försiktig under installationsstegen av gratisprogrammen. Se till att hålla utkik efter tillägg och tillåt aldrig okända program att hämtas till din dator.

Om du är en av användarna som redan har infekterats, då är det starkt rekommenderat att genomsöka datorn med ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter, Malwarebytes eller StopZilla. Dessa program kommer att lösa problemet snabbt och enkelt. Ignorera aldrig Chromebrowser.windowsdesk.net popups eller liknande varningar. Du måste eliminera källan till dessa för att säkerställda din dators säkerhet.Automatisk Chromebrowser.windowsdesk.net popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Windowsdesk Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Chromebrowser.windowsdesk.net popups

Du tar bort windowsdesk popup genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Chromebrowser.windowsdesk.net popup installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till windowsdesk popup and related parasites like Fl-v.org popup , ”Ads by Feven” popup , BetterSurf popup , Za.zeroredirect2.com popup .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Chromebrowser.windowsdesk.net popup från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till windowsdesk popup och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Chromebrowser.windowsdesk.net popup, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna windowsdesk popup från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Chromebrowser.windowsdesk.net popup. Klicka på papperskorgen bredvid windowsdesk popup eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Chromebrowser.windowsdesk.net popup, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna windowsdesk popup från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Chromebrowser.windowsdesk.net popup och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till windowsdesk popup, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Chromebrowser.windowsdesk.net popup från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Chromebrowser.windowsdesk.net popup ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna windowsdesk popup från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Chromebrowser.windowsdesk.net popup. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till windowsdesk popup, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

 

Chromebrowser.windowsdesk.net popup skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
april 30, 2015 10:04, april 30, 2015 10:04
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *