Windows Discount - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Reklamprogram
 

Windows Discount kan se ut som en användbar applikation vid första anblick men är endast ännu ett reklamprogram som du inte bör låta vara installerad på din dator. Tack vare denna applikation så kan din dator bli infekterad med andra virus eller t.o.m bli bedragen, därav så bör du undvika dessa konsekvenser och ta bort Windows Discount.

Applikationen är listad som ett reklamprogram av många säkerhetsexperter. Det är inte svårt att indikera om du har blivit infekterad med Windows Discount då de flesta reklamerna från det är märkta med ”Ads by Windows Discount” eller ”Brought to you by Windows Discount”. Så har du märkt av detta på någon av dina sökmotorer så är du garanterat infekterad och något du bör ta itu med.

Det finns två vanliga sätt att eliminera Windows Discount – Manuellt eller automatiskt. Ifall du inte har någon tidigare erfarenhet att ta bort internethot så rekommenderas du att använda det automatiska valet. Det är mycket enklare och tar mindre tid. Ladda ned ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter, StopZilla eller Malwarebytes och genomsök din dator med det. Det kommer att automatiskt hitta samt eliminera hoten. Dessutom skyddar det din dator framåt i tiden mot liknande infektioner, så det är värt att ha ett sådant verktyg installerat. Du kan självklart använda dig av ett eget valt anti-skadeprogram med.

Om du av någon anledning inte vill ladda ned något verktyg så kan du ta bort Windows Discount manuellt med. Dock kräver detta lite mer kunskap och därför har vi utvecklat steg-för-steg instruktioner, ta en titt på dessa. Följ alla stegen noga så kommer du kunna eliminera infektionen för gott.

Ifall du har några frågor relaterat till denna artikel så var god ställ dessa i kommentarsfältet nedad så ska vi göra vårt yttersta för att besvara dessa och erbjuda dig hjälp. Om du istället vill veta mer om just de specifika egenskaperna hos Windows Discount, var då god fortsätt läs.

Om Windows Discount reklamprogram

Även fast det beskrivs som ett användbart verktyg som hjälper dig spara både tid och pengar genom att ge dig olika kommersiella erbjudanden, kuponger m.m. då du handlar på Internet så är detta inte sant. Alla dessa erbjudanden kommer i irriterande former av reklamer som t.ex. pop-ups (reklamrutor som hoppar upp på måfå), pop-under (som föregående fast reklamrutorna lägger sig i aktivitetsfältet istället), textreklam, reklampelare m.m. En ny ruta eller en ny flik med reklam kan också öppnas på måfå.

De flesta av reklamerna från Windows Discount dyker upp på internethandelssidor som t.ex. Ebay eller Amazon och erbjuder dig att köpa olika produkter till attraktiva priser. Fall inte för detta du det endast är ett trick för att fånga din uppmärksamhet och få dig att klicka på dessa. Oftast är erbjudandena dessutom falska och vi rekommenderar inte att du tror på dessa.

Om du klickar på en av dessa reklamer så kommer du omgående att bli omdirigerad till en hemsida som kan vara ägd av kriminella inom internetvärlden som t.ex. kapare eller bedragare. Som resultat så kan din dator bli infekterad eller ifall du försöker att köpa något hos dessa, bli bedragen på dina pengar.

Verktyget fungerar som ett tillägg till sökmotorer och kan läggas till hos alla de mest populära sökmotorerna som t.ex. Mozilla Firefox, Google Chrome eller Internet Explorer. Det kan beskrivas som ett reklamnätverk för kriminella inom internetvärlden. Då dessa är blockerade från legitima reklamnätverk så använder dom reklamprogram som dessa för att omdirigera trafik till deras hemsidor. Med detta sagt, har du Windows Discount installerad på din dator så kan kriminella inom internetvärlden nå dig dagligen via din sökmotor, detta är riktigt farligt.

Windows Discount spridningsmetoder

Det följer med packeterat med gratisprogram som kan laddas ned från Internet. T.ex. om du laddar ned samt installeras ett gratisprogram så finns det en chans att Windows Discount installeras bredvid utan att du vet om detta. För att undvika att det händer så bör du ha större koll under installationen av gratisprogram. Hoppa aldrig över några steg och håll alltid utkik efter tillägg samt avancerade tillval. På så sätt kommer du kunna se alla möjliga val och utföra ändringar. Att läsa villkoren anses också klokt. Leta efter olika förklickade bockar. Om du ser att något extra tillägg är påväg att installeras som du inte känner till, tillåt inte installationen att slutföras då det kan vara Windows Discount eller ett annat skade-program.Automatisk Windows Discount verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Windows Discount och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Windows Discount reklamer

Du tar bort Windows Discount genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Windows Discount installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Windows Discount and related parasites like Finding Discount , Discount Buddy , Discount Dragon popup , Windows Antivirus Adviser .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Windows Discount från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Windows Discount och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Windows Discount, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Windows Discount från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Windows Discount. Klicka på papperskorgen bredvid Windows Discount eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Windows Discount, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Windows Discount från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Windows Discount och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Windows Discount, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Windows Discount från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg.  

  Top Avlägsna Windows Discount från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Windows Discount. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Windows Discount, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

       
 

Om författaren

 
mars 19, 2015 09:50, mars 19, 2015 09:50
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *