Whitesmoke Verktygsfält - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

Whitesmoke är generellt sätt känt som ett översättningsprogram för högkvalitativa översättningar. Applikationen är baserad på en avancerat statistisk maskinellt översättningsteknologi. Dock har det nyligen visats att Whitesmoke verktyget blir installerad på olika datorer utan att användaren vet om detta och som senare leder till irriterande omdirigeringar. Oftast till search.whitesmoke.com eller andra hemsidor. Whitesmoke ändrar din startsida samt din standard sökleverantör till search.whitesmoke.com oavsett vilken hemsida du har haft innan. Detta är väldigt irriterande, speciellt när du är van att ha en specifik sökleverantör redan som du ofta använder.

Whitesmoke verktyget är listat som ett potentiellt oönskat program för dess egenskaper att som standard kapa användarens sökningar. Den har en tendens att ändra sökresultaten och försöker installera andra skadliga programvaror som kan leda till att de stjäls pengar från dig. Det orsakar även pop-up reklam vilket är reklamrutor som hoppar upp på måfå. När du väl klickar på dessa så kan det installeras suspekta programvaror på din dator. Verktyget är skapad av Conduit och sökfunktionen blir därför dirigerad till dom. De tjänar pengar på reklamen visad samt olika program som installeras.

Skapare av skadeprogram använder sig ofta av kända produkters namn för att sprida sina program och Whitesmoke är ett av dessa exempel. Hursom så om du aldrig har laddat ned Whitesmoke produkter så borde du inte fått deras verktyg heller. Så har du hittat detta på din dator från ingenstans och du märker konstant av omdirigeringar samt ofta får olika former av notifieringar så bör du deffinitivt ta bort detta.

Hur man avinstallerar Whitesmoke verktyget och stoppar omdirigeringar

Om du inte kan hitta avinstallationen av Whitesmoke verktyget så är det väl rekommenderat att du ändrar din söksida, sökleverantör samt även använder dig av ett pålitligt anti-spionprogram som t.ex. SpyHunter eller Spybot S&D. Dessa program hittar alla suspekta programvaror. Gå till Kontrollpanelen -> Lägg till/ Ta bort program och avinstallera det därifrån. Genomsök sedan datorn med Reimage, SpyHunter eftersom denna känner igen program som dessa väldigt väl. Du bör även kontrollera dina tillägg på Internet Explorer, Mozilla Firefox samt Google Chrome. Om du inte ser verktyget listat där så borde du använda dig av ett anti-skadeprogram som Reimage, SpyHunter igen och genomsöka datorn med denna. Att avinstallera ett program från din dator ändrar inte dina sökleverantörer, det stoppar bara att reklam visas på din dator från dessa. Du måste göra detta manuellt. Beroende på vilken sökmotor du använder dig av så följ instruktionerna nedan.

På Internet explorer:

 1. Klicka på pilen till höger om sökrutan.
 2. Gör följande: på IE8-9, välj hantera sökleverantör, på IE7, välj hitta fler leverantörer.
 3. Ta bort Whitesmoke verktyget från listan.

On Firefox :

 1. Skriv in “about:config” i addressfältet. Detta öppnar inställningarna.
 2. Skriv in “Keyword.url” i sökrutan. Högerklicka och välj återställ.
 3. Skriv in “browser.search.defaultengine” i sökrutan. Högerklicka och välj återställ.
 4. Skriv in “browser.search.selectedengine” i sökrutan. Högerklicka och välj återställ.
 5. Sök efter ‘browser.newtab.url’. Högerklicka och välj återställ. Detta säkerställer att söksidan inte startar för varje ny flik.

On Google Chrome:

 1. Klicka på de tre horisontella linjerna uppe till höger.
 2. Välj inställningar.
 3. Välj avsnittet sök -> Hantera sökmotorer.
 4. Ta bort allt onödigt du ser i listan.
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid start, välj öppna blank sida ( Du kan ta bort oönskade tillägg även här).

Automatisk Whitesmoke verktygsfält verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Whitesmoke Verktygsfält och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Whitesmoke verktygsfält skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
januari 13, 2015 08:38, januari 13, 2015 08:38
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *