WebSpades - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

WebSpades är ett annonsprogram som utvecklades av Superweb LLC som tidigare har släppt liknande applikationer som Spring Smart or Albrechto, som praktiskt taget fungerar nästan identiska. WebSpades presenteras som ett verktyg som skapades för att förbättra din surfupplevelse. Den erbjuder funktioner som prisjämförelse bland produkter som du kan köpa på nätet, hitta de bästa priserna, kuponger och rabatter, etc. Oavsett om att detta låter lovande så erfar den här applikationen också irriterande konsekvenser.

WebSpades kategoriseras som ett potentiellt oönskat program i huvudsak pågrund av de orättvisa metoder den använder sig av för att infiltrera datorer. Du kan ladda ner den från dess officiella webbplats, men troligtvis kommer den installeras på din dator utan din kännedom. Den kommer buntad tillsammans med flera gratisprogram, såsom musikspelare, videoinspelare, nedladdningshanterare etc. Användare borde vara försiktiga med deras nedladdningar från Internet, även om det rör dig om välkända applikationer. Följ alltid installationsstegen och se till att du inte går mer på att installera okända verktyg. Du kan behöva avmarkera flera kryssrutor för att avstå att ladda ner ytterligare verktyg.

Om ditt system redan blivit påverkad, kommer du få många annonser från WebSpades varje gång du surfar på Internet. Dessa annonser är väldigt irriterande då de kan visas på alla sidor hela tiden. Dessutom, om du klickar på dem kommer du bli omdirigerad till okända webbplatser. WebSpades annonser gör reklam för flera kommersiella sidor och samlar även på din personliga information såsom dina surfvanor. Senare kan den ge tredje parter tillgång till den här informationen, vilket kan involvera dig i fler marknadsförings kampanjer.

Det rekommenderas att ta bort WebSpades från din dator så fort du har upptäckt dess aktivitet. Avinstallera den från Kontrollpanelen först och glöm inte att återställa dina webbläsarinställningar. För att veta hur du gör detta, följ instruktionerna nedanför:

Instruktioner för manuell borttagning av WebSpades

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga WebSpades komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program eller avinstallera. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter WebSpades och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort WebSpades från Internet Explorer

 1. Klicka på”ikonen med skiftnyckeln-” Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till WebSpades och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort WebSpades från Firefox

 1. Skriv about:addons”i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt WebSpades relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-” Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -” Felsökningsinformation.”Sedan Återställ Firefox.

Ta bort WebSpades från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till WebSpades. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings”i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

 1. Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk WebSpades verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som WebSpades och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from WebSpades
     
 

Om författaren

 
oktober 8, 2014 08:46, oktober 8, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *