Websearch.Searchsun.info virus - Hur tar man bort

Websearch.Searchsun.info virus

Websearch.Searchsun.info virus är en webbläsarkapare som kan ses på Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome efter installation av någon kostnadsfri programvara från Internet. När den väl är inne i systemet, ersätter programmet omedelbart din startsida och förvalda sökleverantör till Websearch.Searchsun.info. Resultatet blir att datoranvändare börjar se kommersiella annonser överallt, uppleva omdirigeringar till okända webbplatser och bli tvungen att hantera andra irriterande konsekvenser. 

Websearch.Searchsun.info virus använder missvisande metoder för infiltrera webbläsare. Den kommer tillsammans med många gratisprogram, såsom video eller musikspelare, PDF-skapare, nedladdningshanterare och så vidare. Om du inte är mer uppmärksam under installationsstegen av dessa program kan du missa några val som tillåter dig att avmarkera de redan i fyllda rutorna för att Websearch.Searchsun.info virus eller annat potentiellt oönskat program ska installeras på din dator.

Huvudmålet med den här kaparen är att göra reklam för olika kommersiella webbsidor. Den inkluderar dem i dina sökresultat oavsett om de är relevanta eller ej. På så sätt ökar skaparna av Websearch.Searchsun.info virus trafik till dessa sidor och driver upp deras sidrankning i sökresultat. Den här aktiviteten genererar också filialvinster. Det är rekommenderat att ta bort Websearch.Searchsun.info virus från din dator så fort den har börjat störa dig i ditt surfande. 

Avinstallera den från Kontrollpanelen, Lägg till/Ta bort program. Det är också rekommenderat att avinstallera ALLA program som lagts till på samma datum som när problemen uppstod. Vissa versioner av kaparen installerar programvara som hindrar webbläsarinställningar från att ändras. För att identifiera dem scanning med Reimage, SpyHunter eller annat betrott anti-spionprogram kan vara användbart. Sedan kan du avinstallera tilläggen och återställa inställningarna i webbläsaren.

Hur man tar bort Websearch.Searchsun.info virus från Internet Explorer:

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer
 3. Ta bort Websearch.Searchsun.info från listan

Hur man tar bort Websearch.Searchsun.info virus från Firefox:

 1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera den. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.
 6. Om inställningarna återkommer och inget dyker upp vid scanning med anti-sabotageprogram: Stäng Firefox, öppna Utforskaren och skriv in %AppData% i adressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Döp om den här filen om den existerar och starta Firefox igen. Du kommer behöva repetera de ovanstående stegen igen.

Hur man tar bort Websearch.Searchsun.info virus från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält
 2. Välj inställningar
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor)

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Websearch Searchsun Info Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Websearch Searchsun Info Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-websearch-searchsun-info-virus

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *