Video DownloadHelper - Hur tar man bort

Video DownloadHelper

Video DownloadHelper är ett skadligt program som klassificeras som ett reklamprogram. Det fungerar som ett tillägg till sökmotorn och kan läggas till hos alla de mest populära sökmotorerna som t.ex. Google Chrome, Internet Explorer och Mozilla Firefox. Även fast detta inte officiellt är ett virus så tror många användare det pga att de inte minns att de installerat programmet. Det är för att Video DownloadHelper följer med packeterad med andra gratisprogram. Programmet hjälper användare att ladda ned högkvalitativa videos från Internet. Det stöttar även liknande program som heter CouponsHelper. Båda dessa applikationer kan hittas hos downloadhelper.net. Även fast det anses att det kan vara användbart till och från då det låter dig ladda ned videos gratis från Internet så är programmet ändå väldigt irriterande. Om vi även tar hänsyn till att verktyget sprids på ett väldigt misstänkta metoder så kan det listas som en PUP (pontentially unwanted program).

För att undvika den här applikationen så bör du ha störra koll under installationen av gratisprogram. När du laddar ned samt installerar någonting från Internet gratis så bör du se till att hålla utkik efter tillägg samt avancerade tillval och inte hoppa över några steg. Det är även rekommenderat att läsa villkoren om du inte vill installera ett reklamprogram bredvid. Ifall det nu redan är försent och din dator redan är infekterad så bör du ta bort Video DownloadHelper. För att göra detta så ladda ned ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller malwarebytes. Det kommer automatiskt att hitta samt avinstallera hotet. Om du föredrar att göra detta manuellt så kan du följa våra steg-för-steg instruktioner nedan.

Använda kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Video DownloadHelper komponenterna och installatörer

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/ Vista/ 7 öppna Start -> kontrollpanelen, Lägg till/ Ta bort Program eller Avinstallera. På Windows 8, skriv in Kontrollpanel i sökrutan, leta sedan efter Avinstallera ett program. Du kan behöva bekräfta att du är administrator på din dator i båda fallen.
 2. Leta efter Video DownloadHelper och/ eller liknande innehåll i programlistan. Som standard rekommenderas det att ta bort Yontoo, WebCake, allt ”Savings” eller ”Coupon” relaterat. Genomsök datorn med ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Stopzilla, de kan ge dig en bra bild över vad som behövs tas bort.
 3. Stäng ned kontrollpanelen.

Ta bort Video DownloadHelper från Internet Explorer

 1. Klicka på Kugghjulet – Hantera tillägg.
 2. Gå igenom Alla tillägg under Visa. Ta bort allt Video DownloadHelper relaterat och innehåll som du inte känner till som inte är skapat av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng ned inställningarna.

Ta bort Video DownloadHelper från Firefox

 1. Skriv in about:addons i sökrutan.
 2. Gå igenom Extensions and addons listan vilket innehåller tillägg och instickmoduler. Ta bort allt Video DownloadHelper relaterat. Om du inte känner till tilläggen och dessa inte är skapta av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligtvis inte dessa.
 3. Som en extra åtgärd så kan du återställa Firefox. Klicka på de tre horisontella linjerna till höger om sökfältet -> Klicka på frågetecknet (hjälpmenyn) -> Starta om utan tillägg. Klicka sedan på Återställ Firefox när Firefox startar om.

Ta bort Video DownloadHelper från Google Chrome

 1. Skriv in chrome://extensions i sökrutan eller på svensk version klicka på de tre horisontella linjerna, välj Verktyg och sedan Tillägg.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort allt du inte behöver, speciellt Video DownloadHelper relaterat. Om du är osäker så inaktivera dessa tillfälligt.
 3. Starta om Chrome.

Som en extra åtgärd så kan du skriva in Chrome://settings i addressfältet och klicka på Avancerat. Skrolla där ned till botten av listan och välj Återställ inställningar.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Video Downloadhelper och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Video Downloadhelper och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-video-downloadhelper

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *