UltraCoupon Ads - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

UltraCoupon är en applikation som är till för att hjälpa datoranvändare att hitta shopping deals i webbutiker. Tyvärr, pågrund av några av dess funktioner så kategoriseras den som ett potentiellt oönskat program och säkerhetsexperter rekommenderar att ta bort den så fort du har upptäckt den i ditt system. UltraCoupon kan läggas till i de flesta populära webbläsare, inklusive Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome, utan användarens tillåtelse. Den kommer buntad med gratisprogram från Internet, inklusive olika musik eller videospelare, nedladdningshanterare etc. Vissa användare har märkt av att den kommer buntad med tredje part program som CNET, Softonic, InstallRex och så vidare. Tyvärr finns det många gratisprogram som inte tydligt avslöjar om ytterligare buntar och användare lägger till dem utan att veta om det. Detta är vanligt med UltraCoupon.

Så fort den är inne i systemet, kommer programmet visa all sorts reklam, inklusive banner annonser, i-text annonser, popup meddelanden som säger att de är ifrån UltraCoupon. De flesta av dessa annonser innehåller ifrågasättande innehåll. De har antingen länkar till kommersiella webbplatser som behöver större trafik eller så har de installationer av flera värdelösa optimerings verktyg, verktygsfält och andra potentiellt oönskade program. Skaparna av UltraCoupon får betalt per klick och de tjänar pengar från affiliate marknadsföring. Även om affiliate marknadsföring är lagligt, använder UltraCoupon sig av orättvisa metoder för att installeras och detta gör att den klassas som ett potentiellt oönskat program eller ett annonsprogram. Det är inte rekommenderat att klicka på UltraCoupons annonser, då du till slut kan hamna på en kompromissad sida eller installera ett påträngande verktyg som senare kan orsaka mer problem.

En annan viktig sak att veta om är att detta annonsprogram kan övervaka dina surfvanor. Inte alla datoranvändare vet om farorna med att få din surfhistorik spårad. UltraCoupon kan ge tillgång till dina sökförfrågningar, alla webbplatser du besökt och till och med all data du skrivit när du surfat på Internet. Som du säkert förstår inkluderar detta även användarnamn, email, lösenord och annan känslig information. Om cyberkriminella får tillgång till den här informationen kan de också orsaka fler problem för dig. Att spåra din surfhistorik kan också involvera dig i fler affiliate marknadsförings relaterade kampanjer. I princip börjar du få annonser i enlighet med dina senaste sökningar eller mest besökta sidor.

För att undvika UltraCoupon och liknande annonsprogram som vill ha affiliate vinster, måste du vara mer försiktig med vad du laddar ner från Internet och se till att du surfar säkert. Välj alltid en anpassad eller avancerad installation istället för den vanliga. Även om det kommer ta lite mer tid, kommer du nu kunna kontrollera alternativa nedladdningar och avstå från att lägga till okända program. Avmarkera alla alternativ som antyder på att ladda ner ytterligare nedladdningar. Gå heller inte med på att ändra din startsida till en okänd sida för att undvika webbläsarkapning. Se till att du aldrig besöker misstänksamma sidor eller klickar på slumpmässiga popup meddelanden om du ser några när du surfar på Internet. Dessa är de huvudsakliga tipsen som borde hjälpa dig att undvika liknande problem i framtiden.

Det är högst rekommenderat att ta bort UltraCoupon Ads så fort du har upptäckt den i din dator. Scanna din PC med ett pålitligt anti-spionprogram som  Spyhunter, malwarebytes. Glöm inte att uppdatera programmet till den senaste versionen innan du scannar. För att ta bort annonsprogrammet manuellt, följ våran guiden nedanför. I slutet av den här artikeln kommer du se en komplett borttagnings guide för UltraCoupon Ads.Automatisk UltraCoupon Ads verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som UltraCoupon Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Specialinstruktioner på hur du tar bort UltraCoupon

Du tar bort UltraCoupon Ads genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som UltraCoupon Ads installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till UltraCoupon Ads .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort UltraCoupon Ads från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till UltraCoupon Ads och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till UltraCoupon Ads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna UltraCoupon Ads från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till UltraCoupon Ads. Klicka på papperskorgen bredvid UltraCoupon Ads eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till UltraCoupon Ads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna UltraCoupon Ads från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till UltraCoupon Ads och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till UltraCoupon Ads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort UltraCoupon Ads från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör UltraCoupon Ads ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna UltraCoupon Ads från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill UltraCoupon Ads. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till UltraCoupon Ads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

 

Liknande bilder

 
related image #1 from UltraCoupon Ads
     
 

Om författaren

 
september 23, 2014 08:46, december 1, 2014 13:00
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *