Systweak Support Dock - Hur Tar Man Bort?

-
 2
Type: PUP
 

Systweak Support Dock är ett systemoptimeringsverktyg till din PC men kategoriseras ändå som ett Potentiellt Ickeönskvärt Program (PUP). Det installeras ofta på datorer genom orättvisa tekniker, såsom att följa med annan gratisvara. Vanligtvis installeras Systweak Support Dock tillsammans med RegCleanPro utan att tydligt visa det för användaren. Trots att skaparna påstår att programmet är ett användbart verktyg som kan hjälpa till att åtgärda fel, återställa filer etc. så är dess aktivitet minst sagt misstänksamt och det är rekommenderat att ta bort det om du inte själv installerat verktyget.

Systweak Support Dock genomför en systemsökning på din dator så fort det har installerats. Trots att det är en kostnadsfri applikation så slutar det ofta med att den främjar andra verktyg från Systweak som vanligtvis kräver betalning. Det är vanligt att programmet rapporterar om några fel och andra problem som inte alls påverkar prestandan på din dator, för att få dig att köpa dessa produkter. Det är inte ett rättvist sätt att saluföra någonting på, så tänk dig för innan du följer någon uppmaning eller rekommendation från Systweak Support Dock.

Om du märker att du har detta program på din dator och inte installerat det med flit, så är det rekommenderat att du tar bort Systweak Support Dock. Tänk på att du kan undvika att få detta och många andra PUP´s på ditt system. Du bör vara med vaksam kring vad du laddar ned till din PC och alltid följa varje installationssteg noga, även om du laddar ned välkända program. Bocka av alternativ som indikerar installation av ytterligare program eller nedladdningar som är okända för dig.

För att ta bort Systweak Support Dock från din dator gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 gå till Start -> Kontrollpanelen, Lägg till/Ta bort program. Sök efter Systweak Support Dock på programlistan och avinstallera den därifrån. Att scanna med Antimalwareprogram som Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes Anti-Malware kan också vara användbart för att säkerställa att du inte har några oönskade applikationer på din dator.

Automatisk Systweak Support Dock verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Systweak Support Dock och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
januari 21, 2015 08:33, januari 21, 2015 08:33
 
   
 

2 reaktion på “Systweak Support Dock

2 Kommentarer
 1. Hej
  Hur och vart vänder jag mig om jag vill avsluta min premunation omgående, har inte använt ert program sedan min förra dator kraschade.

  referensnr:65877650

  Hoppas att ni kan hjälpa mig
  mvh
  Harry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *