System SpeedUp - Hur tar man bort

System SpeedUp

System SpeedUp är en legitim registerstädare som rengör och tar bort onödiga filer och program på din dator för att öka datorns prestanda. Men distributionen detta program sker genom lömska metoder vilket gör den till en PUP (potentiellt icke önskvärd program). Vid första anblick kan det ge intrycket av att vara ett användbart verktyg. Trots att vissa användare kan ha nytta av det så är inte kostnadsfritt alls. Det kan vara missvisande eftersom det finns en knapp som tydligt visar texten “Free Download” på verktygets officiella nedladdningssida. Om du vill använda den kostnadsfritt så kommer du endast att kunna skanna din PC. Den kommer att upptäcka och visa dig diverse systemfel. För att kunna åtgärda dem, så kommer du däremot tillfrågas om att betala 29.95 $ för att köpa en fullständig version av System SpeedUp. Dessutom uppvisar programmet felaktiga varningar om fel och allvarliga problem som inte existerar – antagligen för att stressa användaren. Under köpet av programmet tvingas man att dela med sig av personlig information som exempelvis kreditkortsinformation, postadress etc. så tänk dig för innan du betalar.

Programmet tillverkas av Systweak Software – ett företag som är känt för att äga andra program såsom PC Cleaner och Advanced Disk Recovery. Dessa program är konstruerade för att förbättra datorprestanda och System Speed Up är inte helt värdelöst – det kan i vissa fall upptäcka hot men du kan även ta bort dessa genom att använda andra Antimalwareprogram. Jag rekommenderar inte att använda System Speed Up eftersom det går att finna många andra program som denna, utan kostnad. 

Det faktiska problemet ligger i att System SpeedUp framhålls som en rekommenderad mjukvara under avinstallation av RegClean Pro och annan Systweak-mjukvara. Enligt mig är detta en lömsk taktik och program som dessa bör man inte lita på.

När användaren upptäcker att denna mjukvara i själva verket inte alls är kostnadsfri försöker många att undvika eller bli av med den. Det är huvudskälet till att den listas som en PUP (potentiellt icke önskvärt program). Om du är en av dom och vill ta bort denna registerstädare från din dator, följ vår guide nedan.

Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 gå till Start – > Kontrollpanel, Lägg till/ Ta bort program. Leta efter System SpeedUp på listan och avinstallera den därifrån. Det kan vara bra att scanna med Antimalwareprogram som Spyhunter eller Malwarebytes Anti-Malware för att säkerställa att du inte har fler liknande program och att du skyddar din dator framöver.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som System Speedup och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som System Speedup och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-system-speedup

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *