System Healer - Hur tar man bort

System Healer

System Healer är en applikation som presenteras som ett rengöringsverktyg för datorn och som hjälper dig att skydda din integritet online. Det installeras till datorer tillsammans med olika packeteringar och hävdar sedan att det hittat flertalet problem på din dator. För att ordna till dessa så kommer du att rekommenderas att köpa System Healer’s fulla version för 29.95$. Sjävfallet så är detta endast ett försök att tjäna pengar på slumpmässiga användare.

Det är starkt rekommenderat att ta bort System Healer så snabbt som möjligt. Det är inte värt att betala någonting för det. Genomsök din dator med ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. SpyHunter eller Reimage.

Om System Healer

Även fast System Healer hävdar att det kan utöka din dators prestanda så är detta dock en väldigt missledande information. Faktum är att det klassas som ett potentiellt oönskat program som använder sig av orättvisa metoder för att infiltreras till datorn. Dessutom så är dess egenskaper väldigt suspekta.

Väl inne så kommer System Healer utföra en genomsökning på ett par minuter och lista en hel del felmeddelanden. Om du kollar på dessa meddelanden noggrannare så kommer du se att dessa endast är temporära filer, inaktiva registernycklar m.m. De påverkar inte din dator på något sätt. Detta är såklart en taktik för att övertala användare att köpa System Healer’s fulla version.

Vi rekommenderar dig inte att använda dig av System Healer för att optimera datorns prestanda. Du kommer endast slösa bort dina pengar om du beslutar dig för att betala för det.

System Healer’s spridningsmetoder

System Healer kan laddas ned direkt från deras hemsida på systemhealer.com. Dock som redan tidigare nämnt så installeras det oftast till datorer tillsammans med andra gratisprogram, exempelvis mediaspelare eller PDF skapare. För att undvika detta så bör du vara mer försiktig med dina nedladdningar och undvika packeteringar som följer med. Oftast kan du se dessa nämnda under villkoren av gratisprogrammet, eller under ett av installationsstegen. Så för att vara säker så bör du följa dessa noggrant.

Om du redan får meddelanden som erbjuder dig att köpa System Healer, håll dig då borta från det. Du bör istället genomsöka datorn med ett pålitligt anti-skadeprogram istället för att förlita dig på en suspekt systemoptimerare som System Healer.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som System Healer och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som System Healer och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-system-healer

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *