Sweet-page.com virus - Hur tar man bort

Sweet-page.com virus

Sweet-page.com virus är en webbläsarkapare som kan beröra Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Applikationen installeras tillsammans med olika kostnadsfria program från nätet. På grund av detta borde du vara mer uppmärksam när du laddar ner olika musikspelare, PDF-skapare och andra gratisprogram från internet. Följ varje steg i installationen och kolla om du kan se några redan i markerade rutor som antyder på extra tillkommande nedladdningar, avmarkera dessa i så fall. 

Om Sweet-page.com virus redan lyckats ta sig in i din dator, kommer du först av allt se att Sweet-page.com har blivit din startsida och din förvalda sökmotor. På så sätt blir du tvingad att använda Sweet-page.com. Om du försöker göra en sökning med denna sida kommer du märka att den inte fungerar som den ska och den kommer ta dig till Yahoo. Programmet håller nog fortfarande på att utvecklas och kan ännu inte användas normalt.

Du borde ta bort Sweet-page.com virus från din dator eftersom den installerades med orättvisa metoder och den stör dig när du surfar. Många datoranvändare har klagat på den här sidan och även om den inte skadar din dator direkt, kan den leda till problem. Du borde aldrig behålla några värdelösa verktyg på ditt system.

Gå till Kontrollpanelen -> Lägg till och Ta bort program och avinstallera den därifrån. Det rekommenderas att avinstallera ALLA program som lagts till på samma datum som när problemen uppstod. Vissa versioner av det här viruset installerar programvara som blockerar webbläsarinställningar från att kunna ändras. För att identifiera kan scanning med Spyhunter eller annan betrodd anti-spionprogram vara hjälpsamt. Avinstallera sedan tilläggen och återställ inställningarna i webbläsaren.

Hur man tar bort Sweet-page.com virus från Internet Explorer:

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer
 3. Ta bort Sweet-page.com från listan 

Hur man tar bort Sweet-page.com virus från Firefox:

 1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera den. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.
 6. Om inställningarna återkommer och inget dyker upp vid scanning med anti-sabotageprogram: Stäng Firefox, öppna Utforskaren och skriv in %AppData% i adressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Döp om den här filen om den existerar och starta Firefox igen. Du kommer behöva repetera de ovanstående stegen igen. 

Hur man tar bort Sweet-page.com virus från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält
 2. Välj inställningar
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor)

TopTa bort genväg kapare (alla webbläsare) (valfri):

Om din webbläsare öppnar sidan Sweet-page.com virus endast vid start, försök detta:

 • Högerklicka på din webbläsares ikon. Välj Egenskaper;
  Shortcut properties
 • Öppna fliken Genväg;
  Remove url
 • Ta bort Sweet-page.com virus del i dialogrutan.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Sweet Page Com Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Sweet Page Com Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-sweet-page-com-virus

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *