SuperLyrics - Hur Tar Man Bort?

 

SuperLyrics bör inte installeras på din dator ifall du inte vill bemöta seriösa internetbaserade säkerhetsproblem. Även fast det kan se ut som en legitim applikation så är detta inte sant. Ifall du nyligen har uppmärksammat att din dator har infekterats med detta skadeprogram så bör du inte vänta mer, eliminera det omgående. Om du inte vet hur man gör detta, fortsätt då läsa igenom artikeln. Under de närmsta få minuterna kommer du kunna eliminera reklamprogram som SuperLyrics antingen manuellt eller automatiskt.

Eftersom det är mycket enklare och tar mindre tid att göra det automatiskt så rekommenderar vi dig att du använder dig av den metoden. Allt du behöver göra är att ladda ned ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes och genomsök datorn med det. Det bör automatiskt hitta samt ta bort viruset på bara några få minuter. Om din dator är infekerad med andra virus så bör den hitta och eliminera dessa med.

Om du föredrar att göra det manuellt så kan du skrolla ned till slutet av artikeln. Där hittar du våra steg-för-steg instruktioner om hur man tar bort SuperLyrics manuellt. Vi har utvecklat dessa för att hjälpa dig igenom den komplicerade processen av att bli av med viruset. Försök att slutföra alla stegen korrekt så bör du kunna eliminera SuperLyrics helt på egen hand.

Om du har några frågor relaterat till det här ämnet, var då god och ställ dessa i kommentarsfältet nedan så skall vi göra vårt yttersta för att besvara dom alla. Om du vill lära dig mer om just de specifika egenskaperna av SuperLyrics, var då god och fortsätt läs artikeln.

Om reklamprogrammet SuperLyrics

Det fungerar som ett tilägg till sökmotorer och kan läggas till hos alla de mest vanliga sökmororerna, detta inkluderar Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller t.o.m. Safari. Detta betydet att även Apple användare kan drabbas.

Verktyget beskrivs som en användbar applikation som omgående skall ge dig tillgång till olika sångtexter. Allt du behöver göra är att skriva in namnet på låten och sedan uppskatta sångtexterna. Dock så är funktionerna av SuperLyrics väldigt suspekta och det finns definitivt en hel del negativa sidor. En av dom är reklamerna. Väl inne så kommer SuperLyrics överflöda dina sökmotorer med olika former av reklam, som t.ex. popups, pop-under, textreklam, banderoller eller textannonsering (contextual advertisment). En ny flik eller ett nytt fönster med reklam kan även öppnas när som helst.

SuperLyrics_virus_remove

Reklamerna som visas av SuperLyrics dyker upp på internethandelssidor som t.ex. eBay eller Amazon. Du kommer att bli erbjuden särskilda produkter till väldigt attraktiva priser. Fall inte för detta trick då erbjudandena oftast är falska och endast ett listigt knep för att fånga din uppmärksamhet och få dig att klicka på en av reklamerna. Det rekommenderar vi dig inte att du gör.

Om det händer att du klickar på en av reklamerna som visas av SuperLyrics så kommer du omgående bli omdirigerad till en annan hemsida som kan vara ägd av olika kriminella inom internetvärlden. På så sätt kan din dator bli infekterad med andra virus eller ifall du försöker att handla något hos dessa så kan du bli bedragen på dina pengar.

Reklamprogrammet SuperLyrics spridningsmetoder

SuperLyrics sprids på samma sätt som de flesta andra reklamprogram, genom att packeteras in i olika gratisprogram som kan laddas ned från Internet. T.ex. om du skulle ladda ned samt vårdslöst installera någon PDF-skapare eller mediaspelare från en opålitligt hemsida så finns det en risk att SuperLyrics laddas ned och installeras bredvid utan att det ens varnar dig om det. Därför bör du hålla ett vakande öga under installationer av gratisprogram samt hålla din dator säkrad med ett pålitligt anti-skadeprogram för att undvika detta från att ske.Automatisk SuperLyrics verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som SuperLyrics och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av SuperLyrics

Du tar bort SuperLyrics genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som SuperLyrics installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till SuperLyrics .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort SuperLyrics från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till SuperLyrics och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till SuperLyrics, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna SuperLyrics från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till SuperLyrics. Klicka på papperskorgen bredvid SuperLyrics eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till SuperLyrics, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna SuperLyrics från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till SuperLyrics och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till SuperLyrics, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort SuperLyrics från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör SuperLyrics ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna SuperLyrics från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill SuperLyrics. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till SuperLyrics, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Manuell borttagning av SuperLyrics

 
Processer:
 

SuperLyrics skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
augusti 16, 2015 10:48, augusti 16, 2015 10:48
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *