Super Optimizer - Hur tar man bort

Super Optimizer

Super Optimizer (smeknamn Super Optimizer Pro) är ett program som hävdar att det förbättrar din dators prestanda genom att ta bort alla onödiga filer. Det stöttas som ett användbart verktyg och har en officiell hemsida där du kan ladda ned det. Dock så infiltreras programmet in oftast via andra program utan att fråga efter användarens tillåtelse. Super Optimizer är märkt som ett potentiellt oönskat program och det är rekommenderat att ta bort det så snart du märkt av det. För det så bör du använda dig av ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller StopZilla och genomsöka datorn med det.

Om Super Optimizer

Hur nu Super Optimizer än hamnade i din dator så är programmet konfigurerat så att den genomsöker din dator varje gång du loggar in på Windows. Du bör känna till att genomsökningen är falsk och det kommer visa en lista med falska resultat över kritiska registerfel och sedan hävda att du måste köpa den fulla versionen av Super Optimizer för att ordna till problemen. Självfallet så är alla problemen också falska. Oftast är det en lista över äldre register filer eller filer som inte ens existerar. De visas endast för att skrämma dig till att köpa detta odugliga verktyg och tjäna pengar på dig.

Det finns användare som är övertygade om att Super Optimizer är ett fantastiskt verktyg och att de har köpt programmet. Tyvärr så har en genomförd genomsökning inte ändrat mycket hos datorns prestanda. Du bör också ha i åtanke att programmet kan försöka ta bort viktiga register filer och orsaka skada i datorn. Du bör aldrig betala pengar för detta falska program och inte ge ut några personliga detaljer till dess ägare. Istället så bör du ta bort Super Optimizer så snabbt som möjligt.

Super Optimizer spridningsmetoder

Super Optimizer stöttas genom olika nedladdnings hemsidor och kan även packeteras in i gratis mediaspelare, PDF-skapare, nedladdningsprogram och andra applikationer som kan laddas ned gratis. Oftast kan du se dessa infiltreras in under ett av installationsstegen av gratisprogrammet. Av den anledningen så är det starkt rekommenderat att hålla utkik efter tillägg samt avancerade tillval och se till att följa varje steg under installationen noggrant. Om du ser Super Optimizer som ett valbart alternativ, acceptera då inte installation av detta. Detsamma gäller andra okända applikationer som följer med packeteringar.

Om du redan märkt av Super Optimizer i din dator, ta då bort det omgående. Avinstallera det via kontrollpanelens programlista. Om du inte hittar det där eller om det inte går att avinstallera det, genomsök då datorn med ett anti-skadeprogram och låt det sköta problemet automatiskt. Glöm inte att uppdatera till verktygets senaste version för att säkerställa att Super Optimizer eller andra potentiella oönskade program som kan störa din dators prestanda tas bort.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Super Optimizer och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Super Optimizer och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-super-optimizer

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *