Static.icmapp.com Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Static.icmapp.com popups är besläktad med reklamnätverk som använder skadliga insticksmoduler för webbläsare. Dessa tillägg distribueras med olika orelaterade programvaror och även trojaner. När du installerar programmet blir din webbläsare infekterad och du kommer se orelaterade annonser. I det här fallet är popup fönstren eller annonserna på sidan från domänen static.icmapp.com.  

Detta är intressant att påpeka: Domänägarna av static.icmapp.com försöker vara anonyma. Det finns ingen webbplats på huvudadressen och domänägarna är gömda. Informationen levereras genom CloudFlares tjänster, vilket används av många legitima sidor. Enligt Alexa är sidan ~6500 mest besökta sidan i världen. Detta visar på hur mycket skadlig reklam gagnar dess skapare dagligen. 

Jag tycker inte att det är tryggt att klicka på sådana annonser. Eftersom det inte finns något bevis på några kvalitativa riktlinjer för tjänsterna de gör reklam för. Så det är möjligt att du hamnar på en annan infekterad, illegal eller skadlig webbplats.

Allmän borttagning av static.icmapp.com popup

I dagsläget genereras static.icmapp.com popups av olika kända skadliga tillägg, till exempel Plus-HD familjen. Det finns andra som misstänkts för användning men för att identifiera exakt vilken rekommenderar jag att scanna med Spyhunter och Adwcleaner. Om tilläggen inte upptäcks av dem, inaktivera och omaktivera dem en och en för att identifiera annonsprogrammet.

Du borde först avinstallera annonsprogram från Kontrollpanelen. Öppna Kontrollpanelen-> Lägg till/ta bort program och gå genom hela listan av installerade program. Leta efter de som heter ”coupons”, ”deals” eller liknande. De flesta av dessa är annonsprogram och kommer visa reklam. Scanna med anti-sabotageprogram och omedelbar avinstallation borde hantera annonser på IE.

Borttagning av static.icmapp.com popup på Chrome

  1. Ange chrome://extensions i adressfältet. Tryck enter.
  2. Gå igenom tilläggslistan. Inaktivera allt du inte känner igen.
  3. Starta om Chrome. 

Borttagning av static.icmapp.com popup på Firefox

  1. Gå till Firefox->Tillägg
  2. Öppna insticksmoduler och gå igenom den. Inaktivera de du inte behöver t.ex Plus-HD, Feven osv.
  3. Gå igenom listan med tillägg och gör samma sak.
  4. Starta om Firefox.

Automatisk Static.icmapp.com popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Icmapp Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Static.icmapp.com popup

 
Processer:
       
 

Om författaren

 
februari 13, 2014 20:00, februari 13, 2014 21:01
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *